Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Polská vláda euro chce. Poláci ne…

12. 7. 2011
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Kdyby Palata aspoň přinášel nějaké nové argumenty, ale když on opakuje jen stokrát omleté fráze, co všecko se postavilo za dotace z EU (třeba takové Španělsko má nakročeno do krize dle řeckého scénáře i přes stovky kilometrů dálnic placených z evropské kasičky) a jak díky těsnější integraci s EU ji budeme moci "změnit zevnitř" (když i Němci, nejsilnější členové eurozóny, bez reptání sypou peníze do řecké černé díry...)
Proto souhlasímt s panem Vlachem.

Nahlásit

-
0
+

Dobrý den pane Vlachu,
právě pro ten pohled odjinud se mi články pana Palaty velmi líbí. Jsem zvyklý si na spoustu věcí tvořit vlastní názor než slepě přijmu názor někoho jiného. A články pana Palaty jsou většinou pohledem z trochu jiného úhlu pohledu. Tím ve mě vyvolávají nové otázky. A tím, že si na ty otázky odpovím, si lépe utvořím vlastní názor. Samozřejmě to mnohdy vyžaduje získání nějakých dalších informací, ale to je podle mě v pořádku. Naopak pod kontroverzními články jsou mnohdy ty nejzajímavější a nejpřínosnější diskuze.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

V tomhle ohledu bych nebyl tak kategorický - hlavně proto, že ani nevím, jak se píše "za vlast a národ". Často si myslíme, že jsme objevili Ameriku vymyšlením vlastní, české cesty, zatímco kdybychom opustili provinční zvyklosti a porozhlédli se, jak některé věci řeší jinde (a dívali se na Polsko např. bez předsudků), mohli bychom si ušetřit spoustu práce - a často také zklamání. Takhle tu máme pořád ten samý český "smrádek, ale teplíčko".

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ty články pana Palaty ... mno ... opravdu nevim, co si o nich myslet. Vždy se mi zdá, že kope za jinou stranu než za, ať to zní pateticky, vlast a národ.
Minule, použijme výraz z minulých dob, článek napsaný stylem, který by se dal charakterizovat jako " v americkém žoldu", nyní v "EU žoldu".
Ale snad to je záměr redakce, rozvířít stojaté vody stejných názorů na webu tím, že zařadí občas"pohled odjinud".

Nahlásit

-
0
+