Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Petr Nečas oblečený neoblečený

13. 12. 2011
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Dobrý den, pane Prouzo, vy byste se hodil do minulého režimu. Ctím váš názor, ale vážně nevím, komu se tady chystáte zavděčit. To si opravdu myslíte, že nám to Němci jaksi oplatí? Ale čím? Přestanou u nás podnikat? Volkwagen na protest zavře fabriku? Žijete v bludu. Důležité bude vždy, jak budeme důvěryhodní pro investory a ne pro politiky. A následováním Evropské sebevraždy a vyhazováním peněz z oken to nezachráníme. Pan premiér se chová v tomto případě úplně vzorově!!

Nahlásit

-
0
+

Pane Prouzo, jak za předchozího režimu: souhlasit, souhlasit a hlavně platit a dávat pozor aby se na nás někdo z vrchnosti zle nepodíval.Takže podle Vás Nečas promeškal ideální příležitost srazit paty a zasalutovat. Co se týká Poláků, ti jsou jasní, cítí příležitost hrát v EU třetí housle a podřídí tomu všechno. V.B. je pochopitelná. Ostatní země mimo eurozonu se hlídaly, kdo do toho praští první, aby se mohly přidat. Čekaly to od Nečase, výsledek byl ale jalový. A pokud jde o poslední větu: zánik eurozony není zánik světa. Možná je pohodlnější ji slepovat donekonečna, ale to neznamená, že je to správné.

Nahlásit

-
0
+

Hezký odsudek. Jsou věci takto jednoduché? Lze reakci premiéra číst pouze jako "pokus o neviditelnost"? Pohled z trochu jiné perspektivy:

- Petr Robejšek - http://www.ceskatelevize.cz/porady/10252839638-hyde-park-ct24/211411058081208-hyde-park/
- Václav Cílek - http://www.ceskatelevize.cz/porady/10252839638-hyde-park-ct24/211411058081209-hyde-park/

Nahlásit

-
0
+

Pane Prouzo,
mám takový neodbytný pocit, že jste sledoval zcela jiný evropský summit než já.Naopak mám pocit, že Česká republika se zde výrazně profilovala jako hlavní mluvčí 9 evropských zemí, které dnes nemají Euro včetně Vámi zmiňovaného Polska.O Polsku naopak nebylo slyšet téměř vůbec.

Zkuste si prosím pro příště přestat plést pojmy s dojmy a své nadšení pro EU si nenasazujte jako růžové brýle při psaní podobných článků. Výsledkem je pak akorát hloupý článek.

Děkuji

PK

Nahlásit

-
0
+

S Tomášem Prouzou nemohu souhlasit. Pošlete to euro konečně už k šípku! Tomáši, přečtěte si "sousední" článek: http://www.finmag.cz/cs/finmag/ekonomika/evropa-pred-kolapsem-iii-ktere-zlo-je-mensi/
- zde je hezká myšlenka:
"ne každý stupidní ekonomický nápad je třeba bránit až do hořkého konce"
Připadám si jak Němci bránící Berlín v dubnu 1945, už nic nepomůže a fanatismus už vůbec ne, prohra se blíží s každým dalším dnem.

Nahlásit

-
0
+