Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Chceme státní sport?

8. 4. 2010
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Čím méně bude stát přispívat na sport, tím více peněz zbude běžným občanům na jejich sportovní aktivity (budou si moci koupit lepší vybavení, častěji si pronajmout squashový kurt atd.). Peníze jsou už dnes přerozdělovány až příliš. Další zvyšování daní a financování dalších projektů z veřejných peněz je podle mě cesta špatným směrem. Bohužel rozhodovat o tomto bude Jirka Paroubek a ne já. Snad nezvýší daně tolik abych byl nucen najít si další práci. Na vlastní sportovní vyžití by mi díky tomu nezbyl čas.

Nahlásit

-
0
+

Problém tkví především v neprůhlednosti státem organizovaných spolků jako je ČSTV. Všichni pak jsou v "jednotě", kde je celku jedno, že ten a onen nemaká, pokud se to nedotýká přímo jich. Kapříci plují podle toho, kdo je ve vedoucí funkci. Jako celek je tento systém neefektivní. ˇKromě toho - regionální kvalitní sportoviště fungují a přitahují talenty i bet Jirky Šlégra a Petr Novák vychová možná tak ještě jednu generaci rychlobruslařů - tedy maximálně patnáct lidí. To budou fakt efektivně vynaložený peníze.

Nahlásit

-
0
+

Ja beru celorepublikovy vysokorychlostni internet zdarma pro kazdeho obcana CR.Stat by si mel ujasnit, co bude a co nebude jeho pole pusobnosti a pak to take dodrzovat. V soucasne dobe stat keca temer do vseho, ovsem temer nikde nic smysluplneho neudela.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

já chci zase korálový utes na potápění

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Jj, a já v tom případě budu chtít jednoznačně národní kynologický areál.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Jestli stát postaví z mých daní národní stadion pro fotbalisty, tak chci aby pro mě stát postavil národní cyklostesku a národní sjezdovku! Pro jednu skupinu (lyžaře) stát nedělá zhola nic, tak proč by měl pro jinou skupinu stavět stadion za miliardy?

Nahlásit

-
0
+