Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Proč věříme médiím?

8. 9. 2010
3 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

S posledním sdělením souhlasím, jen závěr mám jiný. V oborech, které znám jsem nacházel takové nesrovnalosti, že jsem přestal věřit všem zprávám, protože v oblastech, kterých ne tak dobře rozumím, je nemohu odhalit, ale odahaduji přibližně stejné množství chyb. Proto jsem přestal sledovat TV před lety a zůstal prakticky jen u odborných časopisů a Ekonomu (nejméne zaujaté články, tj. nejvíce objektivní, které znám)

Nahlásit

-
0
+

Pěkný článek věnovaný davové psychologii:http://financialin sights.wordpress.com/2010/09/0 8/primer-3-the-dangers-of-mass -psychology-or-why-overwhelmin g-majorities-are-always-wrong/

Nahlásit

-
0
+

Lidé nečtou všechno. Co se týče webu, asi nikdo nemá v Oblíbených URL současně EUportál.cz a HalóNoviny.czProto si myslím, že když někdo čte jedovatou slinou psané komentáře zprava či zleva, čte je proto, že mu to dělá dobře a potvrzuje jeho názory na svět. Takže když začnou ubývat čtenáři (hlavně abonenti), musí i novinář zvolnit či zostřit, aby se uživil, nebo dokonce aby přežil. Je to v podstatě cenzura trhem.

Nahlásit

-
0
+