Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Pomůže Obama trhům?

26. 1. 2010
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Muj vyhled na rok 2010 je verejne pristupny zde:http://www.finez.cz/odborn e-clanky/detail/investicni-vyh led-finez-investment-managemen t-leden-2010/.JanTraxlerFINEZ Investment Management

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Dekuji za duveru, cenim si toho. Jen uvedu na pravou miru, me investicni zkusenosti zatim nesahaji deset let dozadu.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Hm. Váš názor Vám neberu. Mám k němu nicméně několik připomínek. Předně by mne velmi zajímalo, o kterých "velkých expertech", kteří si koupili před děma roky poprvé akcie, mluvíte. TO by mne skutečně zajímalo.Dále - také mám rád názory od optimistických a vzdělaných lidí, je ale doba skutečně tak plná optimismu? Tím si nejsem zcela jist.Jinak názory pana Traxlera si samozřejmě rád poslechnu.Zda jsou skutečně makléři a analytici placeni za klamání lidí si nejsem zcela jist. Tedy v obecné rovině. Protože alespoň těm dobrým (i takoví podle mne existují) jde snad i o jejich jméno.Pokud jde o cílové ceny - to souvisí s předchozí větou - vždy jsem je bral v úvahu. Ale snažil jsem se zároveň také zjistit (nevím, jak úspěšně), co jimi chce básnik říci.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ony by se nemely zde publikovat názory na akcie od vselijakých makléru a "velkých expertu", kterí koupili pred 2 roky poprvé akcie, také by se nemely publikovat názory známých krach profetu, ti si delají jen hloupou legraci z lidí. Radeji publikovat názory na akcie od optimistických a vzdelaných lidí, kterí kupují akcie uz aspon 10 let pro sebe a radí jiným, napriklad Jan Traxler. Ty názory na akcie ceských makléru i analytiku bez 10-leté praxe a názory krach profetu nemaji zádnou cenu. Jen názor Jana Traxlera a názory jiných pár starých známých lidí z internetu - ceských optimistu je nutno bráti vázne. Ale makléri a analytici jsou placeni za klamání lidí. Rating a cílová cena akcie jsou podvody.

Nahlásit

-
0
+