Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Nažhaví žhavý červenec akciové trhy?

13. 7. 2010
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Atlantik doporučuje: O2 držet - pro dividendu ca. 10% kurzu. S tím bych souhlasil, pokud bych se nepodíval na výsledky hospodaření O2 a nezjistil, že O2 klesají tržby a zisk.ČEZ představuje zajištěnou investici, stejně jako nákup E.ON nebo Iberdrola. Tak 6% p.a. ve výši dividend. (Když pominu, že ČEZ je tu pro akcionáře a ne akcionáři pro manažery ČEZu, aby si z jejich kapitálu vypláceli odměny.)Komerční banka a VIG nemají potenciál výrazněji růst - KB narozdíl od Erste nezvyšuje zisk, VIG vyplácí minimální dividendu, stabilní ale nerostoucí zisk.Kupovat předražené zlato je dobrý způsob, jak přijít o vložené peníze.Potenciál výrazně růst v příštím pololetí má CME, kterou táhne televize Nova a JoJ, případně ERSTE - ta má investice ve střední a východní Evropě.Zbytek článku bych shrnul slovy: "Evropa se bojí toho, co se stane v USA, USA se bojí toho, co se stane v Evropě." A tak radši nikdo nedělá nic. A všichni analytici jsou hrozně chytří...V článku postrádám odpověď na otázku z nadpisu: "Nažhaví žhavý červenec akciové trhy?" Takže si odpovím sám: "vezmu si výkazy několika zdravých podniků a udělám si vlastní analýzu a podle toho koupím akcie." A příště si zas přečtu nějaký podobný článek jako tento, abych se opět slušně pobavil.

Nahlásit

-
0
+

Díky moc! Martin

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Dobrý den, už je to v pořádku.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Dobrý den, už by mělo být vše v pořádku. Pokud ne, zkuste obnovit stránku pomocí CTRL+F5. Dejte mi prosím vědět, jestli už vám to funguje.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Dobrý den, reklamní banner zavřít mohu, mám ale jinou potíž. Když kliknu u komentáře na "zobrazit" ,komentář se nezobrazí a prohlížeč posune stránku na začátek. Dělá to takto IE i Google Chrome. Je chyba u mě nebo u vás?

Nahlásit

-
0
+

Hezký den, pokud by Vám nešel zavřít reklamní banner, dejte mi prosím vědět! Díky moc.

Nahlásit

-
0
+