Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Jak si ochránit majetek před exekutorem

29. 1. 2010
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

při vší úctě, při úředním výkonu nepřichází nutná obrana/krajní nouze příliš v úvahu, takže to bude akorát tak přitěžující okolnost

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Je velmi pozitivní,že jsi aspoň ten soud vyhrál a soudce ti dal za pravdu i přesto, že tahleto se vůbec stalo...:(

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nechci pusobit jako nasilnik, ale jako jedine reseni zatim vidim udelat si zbrojni prukaz, pri samotnem cinu se branit. U soudu potom trvat na tom, ze slo o loupenze prepadeni (nasili), sexualni obtezovani - pokus o znasilneni (sahani na ruku) a doufat ve slusny vysledek toho soudu. Privolane policie nechat prisit spoluucast. Ale nedelam si iluze, ze by to clovek vyhral uplne. Je otazka zda je lepsi trest za neprimerenou sebeobranu nebo se nechat ekonomicky vyradit ze spolecnosti.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

mám osobní zkušenost s exekutory - vymahači Judr Vrány z Přerova..jsem vlastníkem RD, 2 byty,nájemník emník bydí ve spodním, moje rodina nahoře..jeho "chlapci" přišli loni na Velký Pátek odpoledne, vůbec je nezajímalo,že nájemník zde nemá trvalé bydliště a neůže ořece bydlet ve dvou bytech zároven ..násilím (trháním rukou z kliky)si vynutili vtupp do mého bytu,přivolaná policie od toho dala ruce pryč..takže sepsali všechny moje věci a olepili je "exekučně zabaveno"..no,soud sem samozřejmně vyhrál, ale stálo mně to 1000 kč podání žaloby a náklady na právníka..Exekutorský úřad pana Vrány vůbec nic..takové jsou zákony v tomto "právním státu"..

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Mohl bych poprosit o druhy dil clanku, ktery by radil jak se branit proti exekuci, ktera je uvalena na me cizi osobu, ovsem exekutor si "omylem" splete adresu nebo rodne cislo? Pokud mozno nejaky postup hned na miste, pozdejsi vyskrtnuti majetku jiz nemusi byt dostatecne rychle. Je exekutor povinen dat mi nejake potvrzeni o zabavenem majetku a o tom ze, jsem mu sdelil, ze urcity mejetek neni vlastnictvim exekuovaneho? Proste nejake potvrzeni, ze jsem s nim jednal.Dekuji.

Nahlásit

-
0
+