Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Nový socialismus

4. 1. 2010
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Tak zrovna Klaus je demagog. Používá jen ta fakta, která se mu hodí a jak se mu hodí. Ale nutno uznat, že to dělá dobře.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Jestli nechcete spojovat regulaci CO2 s transfery peněz chudým zemím, spojovat je nemusíte. Pro mne stačí, že v obou případech jde o surový útok na peníze jiných pomocí nepodložených teorií o katastrofách, které by možná mohly nastat za sto let.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nevidím v jeho článku nic demagogického, uvádí jen pouhá fakta podobně jako Klaus. Je fakt, že Klaus má trochu problém některé věci odargumentovat, tak aby to pochopil každý. Samozřejmě, že jsou lidi, kteří ho nesnáší z principu a ti jeho argumenty poslouchat nebudou nikdy i kdyby je jak se říká "pravda kopala okovanou botou do dršťky".;)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Teprve ke konci článku mi došlo, jak umnou slovní ekvilibristikou se pan Krauthammer dostal od transferů peněz chudým zemím k regulaci emisí CO2 a jak dokáže v čtenáři vzbudit dojem, že regulace CO2 je totéž, co socialismus.Tak zdatného demagoga člověk jen tak nepotká.

Nahlásit

-
0
+

Zlatá slova...Přírodu si nejlíp chrání ti, kteří v ní žijí, ale ne tím, že svou pravomoc odevzdají vševědoucím úředníkům v tisíce kilometrů vzdálené centrále.

Nahlásit

-
0
+