Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Schodek rozpočtu: bere to někdo vážně?

15. 1. 2010
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Me napadaji jen 2 moznosti ochrany nasporenych penez:1. Fyzicke zlato s tim, ze ho mozna nebudete moci prodatv tomto state2. Emigrace do zeme se slusnym rozpoctem (tusim Australie na tom byla dobre?) a prijatelnou moznosti pristehovani (nevim).

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

bas prispevek mi navodil evokace socialismu. tenkrat jsme si take mohli pry za vsechno sami. neni to tak. jen se zmenila sorta otrokaru, my lide s nimi stale nesouhlasime.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

protože se jim dařilo vždycky ještě někde nějaké peníze sehnat – a svému okolí tvrdili, že jsou na tom mnohem lépe, než jaká byla smutná realita.to je smutna realita pravicaku kteri tu toci ceny bydleni do nerealna. machrovani pred sebou, ostatnimi ze 50 tisic za metr bydleni je super cena.

Nahlásit

-
0
+

Článek nic moc nového neříká a omýlá stokrát již napsané, ale k věci.Zásadní chybu a moc spatřuji hlavně v médiích, která jediná jsou schopna masově měnit náladu ve společnosti a tedy i politické uspořádání v naší zemi.Dokud ona nebudou dávat patřičný prostor jiným politickým stranám, pak směřujem zcela jistě k již zmiňovanému bankrotu, ovšem nejdřív střední vrstvu připraví o veškeré naspořené prostředky skrz daně apod. a dokončí to devalvací koruny.Tak to vidím já a proto se ptám, co doporučíte člověku, který nemá zkušenosti s investováním, jakým způsobem má ochránit své těžce naspořené peníze na období příštích 3~6let?Byl tu článek jak se připravit na státní bankrot, ovšem jeho pokračování jaksi stále nikde a opět se pohyboval jako většina pouze v obecné rovině.Díky.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Dobrý článek. Bohužel politici nejsou žádnou třetí stranou, žádní oni a my. Jsou to lidmi navolení zástupci, takže přesně odráží úroveň, náladu, morálku a hodnoty naší společnosti. Je to tedy vina lidí, ne politiků, že se takto zadlužujeme. Češi se teprve učí, že v demokracii se stát tvoří od nich. Účast do 30% ve volbách je žalostná a ten zbytek volí tak, jak volí...Rozumné řešení jak zkrotit veřejné finance navrhuje prof. Holman zde: http://cepin.cz/cze/clanek.php?ID=920

Nahlásit

-
0
+