Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Byznys roku 2010? Okultismus!

15. 1. 2010
15 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Mně na tom spíš vadí, že by se dneska uživil i kdo by inzeroval, že za mírný poplatek uhrane tchýni, nebo sešle černou magií černý kašel na sousedovic kanára, aby celé večery neječel. Prostě lidi už opravdu věří všemu.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Původního materiálu je tam kolem jednoho procenta, přitom 3/4 od cizích autorů. Ostatní jsou plagiáty nebo zkopírované cizí weby.Webmaster toho webu bude zřejmě velmi neschopný, když této činnosti musí věnovat 500 hodin měsíčně. Navíc duševně indisponovaný, když se s tím chlubí a používá to jako argument.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Jestli tomu dobře rozumím, tak pan autor má problém s tím, že jiný autor vydělává "slušných pár desítek tisíc" tím, že provozuje informační server.Možná bude autor jednou informacím uváděným na osud.cz rozumět, možná bude jednou s to z nich pro sebe čerpat užitek. Možná nebude litovat 150 korun měsíčně na předplatné.

Nahlásit

-
0
+

Radovane,ne, na hypotéku si zatím netroufám.Počítaje v to software, odměny za překlady, autorská práva či odměny zdrojovým servrům a publikujícím autorům, režijní náklady internet, výpočetní techniku, dále účetní služby, velká položka je reklama, odborné konzultace, a spoustu dalších věcí.Co se knihy týče, když to děláte přes vydavatelství, dostanete za to 15-25 tisíc. Pokud se knihu rozhodnete vydat sám, jako já a jste úspěšný, pak už hladina nad 2000 ks je plusová, přiměřeně úsilí a práci.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Provoz serveru stojí 70-80 tisíc měsíčně? Do toho jste započítal i hypotéku na váš domeček ne?.A kolik tak hodí prodej 4 000 knih? Předem děkuji za odpověď.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Víte co je na takovém byznysu nejtěžší? Musíte tomu sám aspoň trochu věřit, lepší je ale věřit naplno, nebo dokonce být fanatikem.Proto to nemůže dělat každý, na mně by poznali, že si z nich utahuju a střílím.Ale ruku na srdce: co taková technická analýza, třeba Elliotovy vlny - jak je to od okultismu daleko?

Nahlásit

-
0
+

No, s touhle zrychlenou interpretací já rozhodně nesouhlasím, z OSUDu to ten pán rozhodně nemá... článků o roce 2012 je tam celá řada, od pojetí že se nestane nic, až k tomu, že skutečně může dojít k přesunu pólů, což však já osobně nepovažuji za příliš reálné. Aspoň ne hned.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ano, 400-450 hodin měsíčně. Dělám si všechno sám. Samozřejmě kromě překladů a programování...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

To děláte 500 hodin měsíčně?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Zdravím, pane Tůmo, pokud byste se zeptal, rád bych Vám to řekl.Hrubého se vybere s různými slevami vybere zhruba 120 tisíc, po odečtení všech nákladů ke zdanění jde zhruba 40-50 tisíc hrubého zisku. Beru tedy jen o něco málo více, než britgádník v McDonald, tedy stovku na hodinu práce. Řeknu Vám, až takový vývar to zase není. Ale baví mne to moc. A je to užitečná práce.Mějte se hezky,jiří mašek,šéfredaktor www.osud.cz

Nahlásit

-
0
+

Perfektny clanok! To co si o tom cloveku vsetci myslia to je tu cierne na bielom... To len jeho ovce stale nechapu ze na ich naivite zaraba :-D

Nahlásit

-
0
+

souhlasim. to je nejlepsi byznys a v dobe krizi tohle dotazovani se na to jak mi bude vede. ostatne je toho plna televize po pulnoci.

Nahlásit

-
0
+

Promiňte, ale musím Vás upozornit na to, že poskytovatel spotřebitelského úvěru je v Česku od 1. ledna 2002 ze zákona povinen uvádět u své nabídky i RPSN (tato povinnost je částečně omezena, RPSN se nemusí uvádět např. u úvěrů nižších než 5000 Kč nebo vyšších než 800 000 Kč, u úvěrů splatných nejdéle do tří měsíců apod.). Pokud poskytovatel tuto povinnost nesplní, je jím poskytnutý úvěr automaticky úročen diskontní sazbou ČNB (což je zpravidla pro zákazníka výrazně výhodnější). Prosím tedy o doplnění a zpřesnění Vaši nabídky.

Nahlásit

-
0
+

A co teprve prodej předmětů a školení, která vám umožní přežít rok 2012? To teprve bude byznys!

Nahlásit

-
0
+

Dobrý den, děkuji za skvěle načasovaný článek. Před dvěmi dny za mnou přišel klient, že chce zrušit své pojistky a veškerá spoření a jediné v čem chce pokračovat je zřízení jeho hypotéky. Nestíhal jsem valit bulvy na jeho důvody. Za 3 roky již tento svět nebude používat peníze, podle Melchezideku bude vše jinak, Země se vychýlila od své původní osy o 60 km a severní pól bude jižní apod. ... Myslím si, že klient zřejmě narazil na podobné předplatné. Jen doufám, že pokud se mu něco během tří let stane, že si půjde pro dávky svému "dodavateli&quo t;skvělých myšlenek.

Nahlásit

-
0
+