Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Chce to červenou tužku a dietu. Nic víc!

13. 9. 2010
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

"Prostě a jen obyčejnou, nebo možná i vzácnou věc, magický předmět, co dokáže vdechnout život." - Jedna obyčejná a magická věc, která má tu moc opravdu existuje. Je to finanční vzdělávání lidí od dělníka až po prezidenta. Děkujeme pane Kohoute, že ho děláte!!!

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Plně souhlasím! Proč šetřit na palivu pro policejní auta, když lze jednoduše ušetřit na zalévání květin, každodenním mytí aut a jiných činostech, které jsou v řádech stovek a prostě se jen někomu "hodí" do účetnictví. Veliká škoda, že náš stát je nyní ve fázi mladého člověka, kterému bylo do jeho 18 let všechno odpíráno a nic nemohl. Po revoluci se pro něj brány světa otevřeli a on neví co dřív, všechno chce vyzkoušet a takzvaně "přestřelil&quo t;a vrhá se do věcí, které nejsou úplně normální. Potřebuje se vybouřit a spolu s určitými pravidly to pak možná půjde ustát.

Nahlásit

-
0
+

Jo, jak je to krásně jednoduché. Stejným způsobem nás ale může zítra překvapit další zjištění něčeho ještě závažnějšího, něčeho co se také vymyká a už vůbec to nebudeme mít pod kontrolou. Tohle je spíš poraženecká taktika manažerů co zjišťují, že kolo se už zastavuje a oni přitom netuší, kde by měli hledat příčinu. Jenže nějaký ten knoflík na přidání výkonu zde nezabírá a chce to něco trochu víc, něco jako šém co oživoval Golema. Prostě a jen obyčejnou, nebo možná i vzácnou věc, magický předmět, co dokáže vdechnout život. Můj příspěvěk asi vyzní jako strašlivé plácání a třeba jím i je. Tak tomu nechme čas a nechme se překvapit tím, jak k věcem přispěje tato ponurá vláda nevláda výběrčích daní.

Nahlásit

-
0
+

dobrý den, pane Kohoute, mluvíte mi z duše. Infrastrukturní stavební náklady jsou u nás prapodivně vysoké. Neřešit toto, resp. pouze tím, že se ubere lidem závislým na státu, je zlodějna. Nemluvě o tom, že se snížená koupěschopnost odráží v "mikroekonomicequot;,kde živoří drobní živnostníci. Moc se mi líbí obrat státní rozpočet je tajemný jak hrad v Karpatech...

Nahlásit

-
0
+

Potíž je v tom, že když voličům slíbíte přidat, zvolí vás, i kdyby měla zahrádka uplavat v povodni.Neříkám, že se tak chovají všichni, ale bohužel nejméně nadpoloviční většina.

Nahlásit

-
0
+

Pan Kohout, VÝBORNE.Ale u keynesakov ste si to pre**al. Na "nobelovu" cenu zabudnite. Ani politici vas nebudu mať radi. Beriete im hračičku z ruk.Len tak dalej. A chcelo by to poštuchať aj do ekonomickeho vysokeho školstva.

Nahlásit

-
0
+