Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Orbán znárodňuje a zdaňuje. Jak se mu zachce

18. 10. 2010
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Ja na rozdiel od Vas s redaktorom suhlasim. Pan Orban to tiez nerobi pre dobro Madarov ale najme pre seba a pre jeho myslienku(aj Slota je iba slaby odvar). Ked sa Vam jeho spravanie tak paci kludne tam chodte zit. Poznam vela madarov skutocnych nie tych co ziju kade tade a len kricia ze su madari, a tiez sa im to nezda v poriadku. Bankovu dan koniec koncov zaplatia ludia co v nich maju peniaze alebo tam maju hypo. Dane uvalene na telekomunikacie tiez nezaplatia majitelia tych spolocnosti ale uvidi to kazdy jeden madar ktoremu mesacne chodia ucty. Tak si otvorte oci a skuste si tie vase spravy precitat este raz. S tym ze teraz skuste aj trosku porozmyslat.

Nahlásit

-
0
+

Myslím, že zdanit banky je výborný nápad. Naprosto nechápu jak je možné, že je uvalena daň z přidané hodnoty na potraviny, ale bankovní a jiné finanční produkty jsou bez daně. Konkrétně Investiční životní pojištění. To je to IŽP tak důležitý produkt pro život? Každý týden si čtu v novinách jaké balíky peněz "nedotknutelné& quot;banky vydělávají. Doufám, že jim konečně někdo přiskřípne tipec.

Nahlásit

-
0
+

Vážený pane redaktore, toto je jediný způsob, jak zastavit zneužívání dominantního postavení nadnárodních koncernů. Zkusil jste někdy přemýšlet o situaci, kdy střední třída bude mít v porovnání k celkovému majetku ekonomiky stejně tolik, jako před deseti lety hůře situovaní a nižší třídy nebudou mít vůbec nic? Kdo pak bude nakupovat výrobky a služby? Komunismus ani socialismus není řešení, ale úplně dravý kapitalismus také ne - potlačuje soukromé podnikání a vede k bujení klientelismu jak v korporátní (a že ho je ve velkých společnostech více než dost), tak v politické sféře. Podíval jsem se párkrát díky svým znalostem a vzdělání do vyšších pater a člověku je z toho na zvracení. Orbánovi fandím.

Nahlásit

-
0
+

Orban to dela spravne, ve zlodejskem divokem kapitalismu nelze zit. Samozrejme ze na nic nejsou penize, vsechno krachuje, kdyz par chytraku shrabuje miliardy.

Nahlásit

-
0
+