Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Co nás čeká? Euro se nerozpadne, dluhy zůstanou...

31. 12. 2010
14 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Telefonní číslo patří stránce horoskopů pod centrum.cz– a jinak to skutečně visí i jinde, jen podepsané Anežkou. Je to opravdová kuriozitka, protože jako reklama ani antireklama to asi nemůže fungovat.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

No právě, jako vtip to je docela povedené :)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Jedná se o SPAM podobně jak už se pokoušela daná osoba publikovat na dalších finančních serverech - internetové vyhledávače najdou vše:). Ale občas se u toho člověk i zasměje a věřím, že čtenáři FINMAGu jsou natolik finančně gramotní, že se pouze pobaví, tak jako já.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Také marně přemýšlím, co pana JUDRA vedlo k sepsání tohoto "skvostu" a proč se s ním rozhodl potěšit právě čtenáře našeho webu, ale jak jsem psal. Škoda nechat ležet ladem... :)) Pavel to snad pochopí.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Teda to by mě zajímalo, jak se tohle dostalo na tento server. Na Finmagu bych to rozhodně nečekal, ale budiž, nevlastním tento server, abych o tom rozhodoval.

I kdybych přijal hypotézu, že to funguje a vlastnil bych takovou věšteckou kouli, tak pro mě jako investora by tato koule měla takovou hodnotu, že bych ji neprodal za žádnou cenu :-) Vydělal bych totiž díky ní tolik finančních prostředků při obchodech na akciových, komoditních, devizových a dluhopisých trzích , že by nemělo cenu ji prodávat.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Divnější komentář jsem ještě neschvaloval, ale očividně jste si s ním dal spoustu práce, tak mi nakonec přišlo škoda nechat ho nepublikovaný :)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Vyzkoušejte si různé druhy výkladů a vyberte si toho odborníka, který Vám bude nejvíce vyhovovat. Jsme tu s Vámi a hlavně pro Vás 24 hodin denně.

Zavolejte na tel.: 906 70 20 20


Máme stovky spokojených klientů - poslance senátory, vládu ČR, další osoby politického života i mimo něj - např. lobista Dalík, Viktor Kožený (již je za vodou), Michael Krejčíř (již je za také vodou), a další...


budte i vy za vodou sazejte na jiste veci, ktere vam predpovime se 100% garanci


Chcete ušetřit za předpověd budoucnosti?? kupte si kvalitní koule !! Nejen pro chlapy s koulema!!! Velmi vhodne i pro zeny a deti, pro kazdeho kdo potrebuje znat budoucnost.

Nabízíme prodej originálních křištálových koulí přímo z Řecka z Delftu. Řecko - země neomezených možností, kde za celodenní lenošení dostanete několikatisícovou mzdu v EURech se 100% garancí, zkrátka tady lidé umí žít a užívat si života - protože se večer kouknou před spaním podívají do koule a hned ví, co je druhý den čeká....

Nabízíme prověřené zboží - koule leštěné na stehnech vědem z Delftu, nejlevnější pro běžné použití od 1000 EUR (leštěné jen 1000 dnů - pouze 90% spolehlivost),
kvalitnější koule, 99% spolehlivé (leštěné 9900 dnů) nyní v akci jen za 10 000 EUR. Vytiskněte si kupon a dostanete další 10% slevu navrch, k tomu dodání DHL do 10 dnů zdarma. Ano, již za deset dnů od objednávky dostanete na váš stůl kouli a budete vědět co vás čeká.

Pro žárlivce, lidé hledající pravou lásku, pedanty, fajnšmekry a tradery, kteří potřebují 100% jistotu nabízíme 100% vyleštěnou 100% kulatou věšteckou kouli s hadříkem na leštění a otírání prachu zdarma k tomu. A navíc kvalitní podstavec z leštěného dřeva v ceně 100 EUR a cestovní brašnu na koule zadarmo k tomu. Cena do 31.12.2010 jen 100 000 EUR, po 31.12. 1.000.000 EUR. K tomu zdarma příručku pro začínající věštce. Odhalte nevěru svého partnera se 100% garancí jako bonus.

Za příplatek 200.000 EUR možnost ukládat předpovědi z koule přímo do pdf nebo do vašeho Ipadu. Vhodné pro osoby se špatným zrakem či pamětí !!
Pokud můžete ručit nemovitostí a podepíšete rozhodčí doložku, na kouli vám rádi půjčíme až do 100% její ceny na nízký úrok!!

Zavolejte mi na tel.: 906 70 20 20

Nahlásit

-
0
+

Takovych ukazatelu asi bude vic - inflace (cena urcitych vyrobku a sluzeb, ktere se dost lisi od praktickeho zivota), nezamestnanost (pocet lidi registrovanych na Uradu Prace), atd. Asi by se vetsina lidi divila, znat pravdu.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Rozpad EUR ..., nemám na mysli rozpad EURa jako jeho konec ale znehodnocení EUR. Teda samozřejmě si dokážu představit nové EURO, kdyby se stávající dramaticky znehodnotilo, ale vůči jaké měně? Necháme se překvapit následujícím vývojem, odhaduji, že během 1-2 let se vše vyjasní :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

no, ale když se mnou souhlasíte tak přece pak váš první výrok není pravdivý ne?
ten pokus ECB o zachování měny způsobí nebo spíše dokoná její rozpad.
a ten druhý post o zadlužení souhlasím někde tu byl článek myslím od arsena...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Spousta lidí by si také měla uvědomit, že ukazatel zadlužení vůči HDP je pěkný nesmysl pro masy. Copak z HDP vlády splácejí své dluhy.? Nikoliv, takže správně by se měl vykazovat ukazatel zadlužení vůči vládním příjmům. Jenže z tohoto čísla by se asi většině lidí dělalo nevolno. Ono by z principu i tento uakazatel nemusel být děsivý, kdyby vlády dlouhodobě vykazovaly přebytky, z kterých by tyto dluhy spláceli. Jenže tomu tak bohužel u drtivé většiny států není.

Vemte si např. český státní rozpočet, co by se muselo stát, aby jsme se nemuseli vydat inflační cestou. Namísto plánovaného deficitu +-135 mld. Kč, bychom potřebovali mít minimální přebytek 60-70 mld. Kč (aby bylo alespoň na splátků úroků). Dokáže si někdo představit, že se změní hospodaření státu o 200 mld. Kč, když stávající kosmetické změny vyvolávají bouři nevole mezi lidmi?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ano, tak to nějak vidím. Skeptik dle mého mínění nejste, pouze realista. Historie nám nabízí spoustu příkladů k poučení. Někteří nevěří, že by se historie mohla opakovat, já naopak ano. Je to totiž stále to samé, vzhledem k rozsahu problému je to ale nyní ještě horší. A nesmíme zapomenout na derivátový trh, jehož velikost je v rozsahu stovek bilionů dolarů.

Německo na tom v podstatě se svým zadlužením také není růžově. Jestli by Německo vystoupilo z eurozony v případě velkých problémů si netroufám odhadovat. Ono ani tak nejde o Německo, jako o německé banky, které se zachraňují.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

no, ale pokud by nastoupila ECB.
a musela sanovat třeba řecko, irsko, portugalsko a i španělsko to vyvolá jakou inflaci?
bude to do 100% ročně? nebo více?
jestli to bude více troufám si tvrdit, že to třeba už Německo odmítne a vystoupí? což může hodně věcí odstartovat ne?
a třeba euro zůstane, ale v rámci času škrtnou třeba nějaké nuly?
nebo to jsem moc velký skeptik?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Souhlasím, také si myslím, že se společná evropská měna Euro nerozpadne. Není k tomu důvod, i kdyby byly před bankrotem všechny státy Eurozony.Když totiž nebudou státy schopny prodat své dluhopisy na trzích, nastoupí tak jako již nyní ECB. Dále asi nemusím pokračovat, byla by to stále stejná písnička :-)

Nahlásit

-
0
+