Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Londýn. Prosíme, vystupte.

21. 10. 2009
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Dekuji, jsem rad, ze clanky zaujaly.Na ty hospody mozna napisu dalsi v tomto britskem serialu, at taky pisu o necem co se mi na Britanii celkem libi :) (a co je docela jine nez v Cechach)Poznamka k CD a zavideni Britanie - ja (nejen v Britanii) zavidim Praze verejnou dopravu.Kdo jel Central line v Londyne kolem pul-seste vecer po parnem letnim dni, ten vi proc....

Nahlásit

-
0
+

Trochu stranou od vlaků a Británie.Minulý pátek jsem vyprovázel rodiného příslušníka na noční jízdu autobusem do Francie. Na příjezdové tabuli avizovali příjezd autobusu odkudsi ze Šumavy (Sušice, Tachov,..) s pravidelným příjezdem v 9:00 hod, že právě přijel na nástupiště 99 v 21:09 hod.V ČR je podobný model - Správa železniční dopravní cesty se stará o koleje, České dráhy na nich jezdí vagóny. A znalci české státní sféry tuší, jak za oponou jsou dnešní ČD a SŽDC trhány na kusy krkavcemi co se na tuto nebohou kořist slétli.

Nahlásit

-
0
+

Velmi pěkné články, jen tak dál! Vysoké jízdné ve vlacích mě v Anglii škokovalo, autobusy jsou mnohem levnější. Jinak je vidět, že problémy nemají jen České dráhy, i když tak malé zpoždění při poruchách můžeme Britům jen závidět.

Nahlásit

-
0
+

Díky za tyhle články, pane Endere. Británii a Londýn miluju, vidět trochu pod povrch neuškodí. Před časem jsem v nějaké příloze FT četl o konci množství tradičních pubů a o podivném centralizovaném modelu prodeje piva, který to má mít na svědomí. Zajímal by mě váš pohled - já vídám jen nádherné prosperující hospody v Londýně. Hezký den.

Nahlásit

-
0
+