Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Země Ježíše, jarmulky a peněz

21. 2. 2009
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Jen pro pořádek, máme do toho taky co mluvit, něco podobného jsem při redigování tohoto článku předpokládal. Izrael je nesporně velice zajímavý i z ekonomického pohledu. Dlouhodobě i krátkodobě - jsem zvědav, jak zareaguje na recesi globální ekonomiky.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Děkuji. Hlubší analýzy se samozřejmě ujmout můžu, každopádně to přenechám Honzovi, kterého beru jako znalého člověka a investora. Izrael podrobí určitě důkladnějšímu drobnohledu :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Toho se rad ujmu. Regionalni analyzy jsou me hobby. Jen jsem na ne nemel v uplynulem roce moc casu. Izrael dopisuji na seznam adeptu. ;-)Z poslednich zemi mohu doporucit napr.Spojene arabske emiraty http://www.finez.cz/odborne-clanky/detail/id-48/Chile http://www.finez.cz/odborne-clanky/detail/id-35/Mexiko http://www.finez.cz/odborne-clanky/detail/id-39/nebo ve strucnosti cele regiony:Jizni Amerika http://www.finez.cz/odborne-clanky/detail/id-54/vychodni Asie http://www.finez.cz/odborne-clanky/detail/id-61/.Budu rad za namety, ktere dalsi zeme ci regiony si vzit pod lupu. Kdyztak poslete do mailu..Jan TraxlerFINEZ Investment Management

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Moc pěkný a zajímavý článek.Mám návrh - možná by bylo dobré zauvažovat příště i o tématu, který se zabývá hlouběji analýzou ekonomiky Izraele, její výkonnosti, případně o možnosti investování do izraelských fondů atd. Myslím, že takových info je na českých serverech málo a spousta lidí by to ocenila.

Nahlásit

-
0
+