Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Doživotní záruka… garantujeme!

24. 6. 2009
10 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

A není jednoduší si dát špunty do uší? Má to navíc výhodu, že se vyspíte i v případě, že Vaše druhá polovička hlasitě chrápe.A hlavně ušetříte 98 procent z ceny, které stojí tyto sluchátka. A třeba by pak vznikl článek o vztahů Američanů k tomuto produktu :))

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

To je vážně moc vtipné, zrovna jsem se dívala na obal, a ta sluchátka z článku jsou značka KOSS:) Takže díky za tip, i když se přiznám, že jsem zatím skeptická, dávám jim čtyři měsíce, maximálně pět :)Ad. poslouchání v tramvaji - na pražskou mhd nedám dopustit, ale cizí rozhovory mě naprosto ničí. Když okolo někdo mluví, nedokážu neposlouchat, a je to někdy utrpení. Od doby mobilů se situace ještě zhrošila: lidi se v tramvaji nahlas hádají, rozcházejí, uráží se, je to taková nedobrovolná reality show, připadám si občas jako ve VILE:) Proto ty ucpané uši...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Neničí sluch, to je hodně zjednodušeně řečeno, že jo :-) Lidi, co se tím živí (posloucháním a pouštěním muziky), považují tahle sluchátka za nejšetrnější. Vyslechl jsem si před časem odborný výklad, něco kolem hodnot basů a výšek, ale interpretovat to neumím.Raději ještě rovnou zodpovím, kdo se jako živí posloucháním muziky - např. dýdžejové (produkce je jen výstup jejich práce) a hudební kritici.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Já je bohužel nemám :-( Jak jsem napsal, je to ideální volba, pokud jde o kvalitu. Ptáte-li se na praktičnost, vyhrají samozřejmě jakákoli „in-ear naslouchátka“. Rozdíly v kvalitě v této kategorii neumím posoudit, používám, stejně jako Lada, cokoli, momentálně střídám malé Bose a Apple (ani jedno není levné). Bez rozdílu je poslech mizerný, v tramvaji nebo metru je to téměř nepoužitelné - aby bylo něco slyšet, musí se dát volume hodně doprava, a to je zase za hranicí snesitelnosti. Ve městě proto poslouchám hlavně mluvené slovo.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ještě ke Kossům. Jejich jedinou slabinou je, že i při relativně normální hlasitosti celá tramvaj okamžitě ví, že zrovna posloucháte nové U2. Jsou to zkrátka sluchátka pro městské egoisty :-)

Nahlásit

-
0
+

Honzo, co myslíš tím, že neničí sluch? Když si hudbu pořádně "ohulíš", ničí ti přece sluch každá sluchadla bez rozdílu pohlaví, věku a vyznání, ne?Já jinak používám Kossy, začal jsem se Sporta Pro a teď už několik let "sedlám" Porty. A jsem nadmíru spokojen.Přeci jen jsou to ale spíše pánská sluchadla (řečeno s mojí sestrou,"sou velký jak kráva") :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Leckomu jde ve velkoměstě právě o to...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ta sluchátka, co doporučujete, v tom chodíte po městě a jezdíte v tramvaji? Vždyť nemůžete slyšet žádné okolní zvuky ...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Sluchátka Koss jsou dobrá volba, záruka a servis je bezkonkurenční. Volbou č. 1, jde-li člověku o kvalitu zvuku a poměr cena/výkon, je ale jednoznačně Sennheiser HD25-1, cena kolem 5000 korun. Nejlepší zvuk, neničí sluch, nerozbitná (opravitelná) konstrukce. Jde o původně spojařská sluchátka, používaná v armádě za druhé světové války, dnes je má téměř jako část těla drtivá většina světových i domácích dýdžejů. Já si před rokem koupil on-ear sluchátka Bose za podobnou cenu, když jsem pak zkusil legendární Sennheisery, rval jsem si - uši :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Lado, nebudu prvni ani posledni, ale co se tyka sluchatek, kupte si KOOS Porta Pro nebo cokoli z produkce KOOS.jednak vam vydrzi a hlavne maji dozivotni zaruku. pokud vam spadnu do rybnika,urvete draty,roslapnete tak vam za 200 daji nove.a hlavne si uzijete kvalitni poslech od tech suntu co si kupujete :) co se tyka kabelek, tasek. plati to same. zkuste jednou koupit kvalitni znacku (ted nemylim LV, Dior atd) a uvidite, ze vam kabelka, taska vydrzi mnoho let.jinak se tedim na dalsi clanek o poznatcich z USA. fakt uprime, rad to ctu.je to po ranu prijemne.

Nahlásit

-
0
+