Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Karta – zadní vrátka k účtu

26. 6. 2009
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Buy replica handbags or handbags on sale, [url=http://www.handbagsmine.c om]louisvuitton[/url] and replica handbags in http://www.handbagsmine.com.

Nahlásit

-
0
+

Snížit limit karty na nulu je v internetových bankovnictvích věc mžiku. Platívám letenky i další tak, že na dobu transakce nastavím limit na potřebnou částku a po provedení, což je do pěti minut, ji zase stáhnu na nulu.No a na platby v Londýně mám pochopitelně kartu jinou, jejíž údaje nepovaluji po internetu. Používám banku pro chudé (mBank), kde je prakticky vše bez poplatků.

Nahlásit

-
0
+

OK a jak byste si tedy rezervoval hotel v zahraničí?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Já na účtu nenechávám peníze, platím hotově a nesděluji číslo karty. Je to sice bezpečné, ale zato hodně nepraktické. Až někdo přijdete na lepší řešení, tak jej sem, prosím, napište.

Nahlásit

-
0
+

Také se pochlubím se svým zážitkem. Rezervoval jsem si hotel v Itálii, v den rezervace jsem to odřekl, ale z účtu mi i tak zmizely peníze za jednu noc. Šlo o kartu Poštovní spořitelny a ani jsem při rezervaci neudával bezpečnostní kód. Jen číslo a datum expirace.Zeptal jsem se v bance, jestli se díky těmto údajům na můj účet dostanou, a dostal jsem odpověď, že ano. Pokud mají starší terminály, tak prý dokonce stačí POUZE číslo karty a jsou tam. Další informace, s kterou banky vystavující platební karty docela skrblí.

Nahlásit

-
0
+