Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Kampaň pro ublížené a neschopné

15. 7. 2009
8 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Je-li to tak,pak je jen otázkou času,kdy emigruju:-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

„Pouze neinteligentní člověk neprohlédne,že se jedná o populismus...“ Ondřeji, tihle voliči nevědí, co znamená slovo populismus :-(

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Socialismus je ideologie postavená na závisti. Co se u nás v poslední době změnilo je to, že se to ČSSD už ani nesnaží maskovat.Závist je pro řadu lidí přirozenou lidskou vlastností. Dokud však byla držena na uzdě společenskými konvencemi či náboženstvím (závist je přece jen hřích proti 10.přikázání) tak to ještě šlo. Dnes jsou stavidla otevřena, a závist je všudypřítomná a nespoutaná.Je fakt, že kampaň ČSSD před eurovolbami překročila již všechny myslitelné meze nízkosti a pitomosti. Netroufám si ani poymslet na to, čeho budem svědky na podzim. Pokud političtí podnikatelé z liháče nepřestřelují a na voličstvo tahle value proposition zafunguje, pak naše země stojí na prahu historického úpadku.

Nahlásit

-
0
+

Pouze neinteligentní člověk neprohlédne,že se jedná o populismus.Necharakterní je prohlédnout to,ale volit ČSSD se záměrem ublížit všem,kteří mají vysoké příjmy.K těm komunistům.Opravdu jste přesvědčen o tom,že komunisti jsou větší zlo než ČSSD?Já bych řekl,že je tomu naopak.S komunisty má tenhle národ 40 letou zkušenost a jsou pro nás čitelní.Po revoluci jsou celkem názorově konzistentní a jejich program se příliš neliší od toho ČSSD.Stranu poznáte podle toho,jak se chovají k sobě mezi sebou.Totalitní vláda Paroubka a jeho lidí mi demokratická příliš nepřipadá(viz ty pokuty 4miliony-to je doložka jak v OVB)Závěr?ČR chybí demokratická levice nepoužívající populismus.Něco jako ČSSD v dobách Zemana.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Není proč Vás kamenovat, je to tak jak píšete a ze strany Paroubka a spol. (nechce se mi psát, že jde o zájem ČSSD) je to svým způsobem pragmatický postup.Scénka stojí za shlédnutí:http://www.youtube.c om/watch?v=Gml8CPPygi4

Nahlásit

-
0
+

To je hodně silné tvrzení. Každá volba je v něčím zájmu, ČSSD mohou volit lidi, kteří mají raději jistoty v blízkém horizontu (sociální síť) a nechtějí volit komunisty, na tom není nic neinteligentního ani necharakterního. Možná snad krátkozrakého.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ten,kdo bude volit ČSSD,musí být buď inteligenčně nevyvinutý nebo charakterově pokřivený člověk.Jejich kampaň hodně sází na zlomyslnost.Ale hodně lidí tam hodí ČSSD jenom proto,že se bude mít hůř ten soused(šéf,příbuzný...),který vydělává těžký prachy a zase si koupil nové auto.

Nahlásit

-
0
+

Tak to se mi Lado líbí. Teoreticky bych věkem měla patřit mezi ty ublížené, ale já to mám v hlavě tak, jak píšete o mentalitě Američanů, nastavené celý život.Ale ta vnitřní spokojenost není od Boha, pro to se musí non stop něco dělat.

Nahlásit

-
0
+