Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Máme se špatně! Špatně! Špatně!

17. 10. 2009
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Film Vrtěti psem jsem viděla a od té doby vím, proč celý život nemám důvěru k většinovému názoru.Vychovala mě tak maminka, která ten film neviděla,ale řídila se selským rozumem,stejně jako její otec,moudrý a sebevzdělávající se chalupník.Četla jsem dost od Freuda,Junga,něco od Le Bona a pro zajímavost(jsem zdr.sestra)i Bernayse.Víte, že dědeček, který při dřině na poli přemýšlel a celý život se pozorně díval kolem sebe, toto věděl?Díky za článek, ta poslední věta, pravda, je emočně zabarvená, ale já nemám odosobněné lidi ráda,to raději odpustím jednu větu na konci parádního počtení.

Nahlásit

-
0
+

Nejdříve bych rád poděkoval za pochvalu. Vaši připomínku beru. Je to nejslabší místo článku. Pointa mohla rozhodně mohla být (a měla být) propracovanější! Nechal jsem se tak trochu unést :) Díky za reflexi.Na druhou stranu: populismus, dezinterpretace reality a přesvědčování "poslušně naslouchající většiny" o vykořisťovatelských choutkách menšiny patří skutečně spíše do socdemáckého tábora :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Velmi zajimavy clanek, bohuzel Vase posledni veta je zamerna manipulace, cimz veskery pozitivni efekt zcela shazujete (alespon pro me). Ta veta by jiste sla napsat nahrazenim klicoveho slova zkratkou ODS.

Nahlásit

-
0
+

Co s tím dělat?To jste poradce ?!

Nahlásit

-
0
+