Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Mluv nahlas, budeš šéf!

3. 11. 2009
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Pan se obrací o 180% neustále a někdy mi připomíná otáčejícího tuleně,ale tím nechci urazit tuleně. Jeho nesmyslné slibování je z ekonomického hlediska katastrofa. Navíc velice rád zapomíná na své výroky a dokáže své tvrzení hned několikrát vyvrátit ,,já jsem nikdy nic takového netvrdil“ vůbec mu nevadí, že je vše zaznamenané. Na YouTube si z toho už lidé dělají srandu. Doporučuji si přečíst jejich předvolební program a následnou částečně okomentovanou analýzu, kterou jistě velmi rychle najdete na internetu. Pro někoho je to komedie, já to vnímám jako drama jednoho velice podivného politika, který trhá rekordy ve lži, naivity a hlouposti. Nejsem člověk, který by rád urážel, ale v tomto si nemohu pomoct.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Jistě myslí toho pána, který V ZÁJMU REPUBLIKY nakonec nebyl pro předčasné volby. Když jsem slyšel jeho prohlášení poté co obrátil o 180 stupňů, říkal jsem si, že snad jeho voliči konečně pochopí že se této zrůdě nedá věřit. Bohužel se tak nestalo.Jestli někdy v budoucnu řekne že V ZÁJMU REPUBLIKY bude vládnout s KŠČM, vůbec mě to nepřekvapí.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ne všechny průzkumy porovedené v Berkeley mohou mít stejný dopad v našem mírném - mírném pásmu. Pohodlí našich šéfů a přirozená zdrženlivost v očekávání, jak se situace vyvrbí, nabízí naprosto jiné reakce a přístupy. Přeci jen je u nás stále zakořeněno v prvním vhledu priority ulehčení realizovaných záměrů s ohledem na loajalitu a drsnou oddanost.

Nahlásit

-
0
+

Není to sice pravidlem, ale běžně se s tím setkáváme. Zažil jsem to v jedné nejmenované společnosti, ti kteří mluvili nahlas byly většinou hlupáci, kteří si pouze hráli na něco, co ve skutečnosti nejsou. Sláva jim stoupla do hlavy a nebyli schopni reálného myšlení. I přesto všechno byly nejvíce uznávání, ale nastala doba, kdy si to lidé začínají uvědomovat a jejich plané výroky se ocitají na okraji propasti a pomalu a jistě se jim kariéra rozpadá. Nic netrvá věčně. Na druhou stranu znám velice inteligentní jedince, kteří zaslouží pochvalu.Tlustý pán z patkou? Myslíte toho pána rozdvojenou osobností a s podobnou kouzelnou hůlkou jakou má Herry Potter? Opravdu netuším jestli existuje jiný stát s podobným maskotem, ale je to opravdová síla. Nechápu jak někdo dokáže být tak naivní a suverénně ho volit. Kdybych ho musel volit, tak by se mi tak rozklepala ruka, že bych se do volební schránky netrefil. Bohužel lidé nemají dostatek informací a volí především ty, kteří něco slibují, ale už se nestarají o to, jaký to může mít dopad na naši ekonomiku, hlavně že se pár let budeme mít jakože dobře.

Nahlásit

-
0
+

Tlustý pán s patkou by si zasloužil samostatný výzkum. Moc by mě zajímalo jestli těm jeho nesmyslům sám věří nebo jestli se jen snaží získat hlasy. Člověku, který ví něco málo o daních, ekonomice a veřejných financích, je samozřejmě jasné, že je úplně mimo. Těchto lidí je ale bohužel málo.Co se výzkumu týče, myslím, že závěry nikoho moc nepřekvapily. Spíš asi šlo o ověření předpokladu než o objev něčeho nového.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

No, to je vcelku jasné, stačí se podívat na hubeného pána s patkou a knírkem v roce 1933. Nebo na tlustého pána s patkou a bez knírku dnes... :)

Nahlásit

-
0
+