Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Úroky v hlavní roli

4. 6. 2009
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Díky za reakci. Kritizuji pouze fakt, že místo srozumitelného odpuštění poplatku si stavební spořitelna nejdříve poplatek vezme, aby ho později a jen určitých podmínek použila na výplatu vyššího zhodnocení. V článku není o nabídce RSTS ani slovo.

Nahlásit

-
0
+

Zkuste si vzít kalkulačku a spočítat výhodnost 10%, které v článku tak haníte a porovnat s nabídkou RSTS, kterou vychvalujete.Bohužel se mi tento článek nejeví jako vyvážený. Slevová karta jen do 31.8., jinde ji mají už dávno.

Nahlásit

-
0
+

pri predcasnem vyberu dostanete urok ve vysi uroceni bezneho uctu - coz v soucasne dobe cini 0% - viz na pomery Unicredit dost skryte podminky k tomuto produktu....

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

A co Maxim UCB? Dal jsem si tam 100.000,-- Kč, vidíte v tomto nějaké skryté nevýhody?Můžu to kdykoli vybrat, jestli víte o něčem lepším dejte mi vědět.

Nahlásit

-
0
+

Úrok kolem 4-5 procent nabízí některé kampeličky. Vzhledem ktomu, že jsou již vklady pojištěny ny stejnou částku jako vklady u bank je tato nabídka zajímavá. Otázka je nakolik je naplněn záruční fond, aby při případném krachu mohl záruky vyplatit.

Nahlásit

-
0
+