Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Karta leží a hra běží

9. 11. 2009
8 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Ano, je to tak, stačí v adresním řádku WWW prohlížeče umazat tečku na konci adresy a nechat si stránku zobrazit znova. Omlouvám se všem za prohřešek vůči správné interpunkci :-).J.J.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Bohužel, finmag do odkazu přidává i tečky na konci věty, pokud ji smažete, tak odkaz funguje.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Odkaz bohužel nefunguje ("Stránka, na kterou jste byli přesměrováni, neexistuje.")

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Myslím, že Partners by slušela třeba takováto "Partners" cobrandovaná karta - http://groups.google.com/group/nasenapady/web/platebn-karta-pro-ty-co-chtj-mt-sv-vdaje-pod-kontrolou.Opět, na možnost "cobrandu" určitě lidé v bankách budou slyšet a třeba k tomu dokáží přidat i tu vaší službu :-).J.J.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Mně to tedy přijde lepší než trvalý příkaz, protože tento produkt posílá na tvorbu rezervy tím více, čím více utrácíte, a naopak. To je přece smysluplnější než konstantní částka trvalého příkazu: máte na kontě spoustu peněz, chtěl byste je všechny utratit, ale to vám tenhle produkt nedovolí a pošle významnou část peněz na rezervu - v tomto případě mnohem víc než pár stovek za měsíc, co byste měl v trvalém příkazu. Naopak když máte peněz méně a neutrácíte, půjde vám na rezervu minimum, nebo třeba nic. Nemusíte se o nic starat. Já bych to docela bral :-)Skoro se mi chce říct, že nějaký produkt tohoto typu je natolik žádoucí, že by na něm mohla společnost Partners zapracovat. Možná by přiměl klienty k tvorbě rezerv snadněji než náročné přesvědčování o IŽP či penzijku ...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Říkejte bankám, že přes Váš produkt budou moci lákat klienty na slogan "Pomůžeme vám být společensky odpovědní". Produkt umožní, aby se za každou provedenou platbu určená částka automaticky poslala na účet jakékoliv dobročinné organizace. Vy si pak akorát místo účtu Člověka v tísni zadáte účet vašeho akciového fondu.a) Lidí, kteří chtějí něco posílat na dobročinné účely, je pravděpodobně řádově víc než investičních masochistů.b) Všechny korporace se zaklínají CSR, ale mají problém něco uvěřitelného vymyslet.c) Když by se to týkalo plateb kartou, získáte další plus podpořením firemního cíle "inkrýzovat jůsidž karet".d) Těm, co se bojí přílišné kreativity, můžete říci, že to samé dělá třeba Danone či kdo s jogurty.J.J.

Nahlásit

-
0
+

Jo to by bylo zajímavé, Vy by jste zakoupil zboží za 58Kč banka by vám připsala +2 kč a současně by vám strhla 2 x 5Kč za položky a tak by jste u české banky ušetřil -8Kč.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Autorem navržený produkt je asi přece jen příliš exotický, ostatně pro pravidelné investování by aspoň u některých společností mohl stačit trvalý příkaz.Možná by mělo větší šanci adaptovat BoA "Keep the Change": http://www.bankofamerica.com/deposits/checksave/index.cfm?template=keep_change

Nahlásit

-
0
+