Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Investujte do Zlaté buly sicilské!

18. 6. 2009
 5 403
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

No, já doufám, že časem vydělám i na některých pamětních stříbrných mincích, které jsem dostal jako dar. I když je tam ta daň a přijetí eura, které by mohlo korunové mince zatraktivnit se odkládá na bůhvíkdy.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Možná nejsme zas tak daleko od tématu. Teď jsem narazil na webu na knihu From Dickens to Dracula: Gothic, Economics, and Victorian Fiction. Recenzent píše, jak autorka vidí Stokerův román: "the novel can be read in the context of the corporate personality and bankerization. Both Dracula and Van Helsing are, she contends, competing for "a complete monopoly on circulation and consumption". Dracula is read in the context of the foreign investor competing, and attempting, to overthrow his competitors." :-)

Nahlásit

-
0
+

Já bych ho aplikoval spíš na některé finanční poradce upíry než na chudáka Drakulu.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Honzajsi díky za tip, určitě využiju. To, že jste v tom interesován Vy, beru jako záruku serioznosti.Udělal jsem drsnou zkušenost na aukru,kde jsem naletěl podvodníkům.Takže další nákupy raději u Vás.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

:-)) to jistě, stejně jako osikové kolíky.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Stříbro by se mohlo uplatnit při expanzi Partners do Rumunska ... v Transylvánii by se jistě dobře prodávalo:)

Nahlásit

-
0
+

To, že stříbro považuji za jednu z nejlepších investičních příležitostí jsem zde na webu prezentoval již několikrát..Právě proto jsem s několika dalšími investory založili společnost SILVERUM s.r.o. specializovanou na prodej (a zpětný nákup) investičního stříbra (investiční mince a slitky) bez numismatické hodnoty..Kdo má zájem, může nás navštívit zde:www.silverum.czwww.investi cnistribro.cz

Nahlásit

-
0
+