Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Strašení na objednávku?

5. 11. 2009
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Záhada Strašic vyřešena !http://karelwagner.blog.idnes .cz/c/112591/Veskere-zahady-do mku-Mrackovych-ze-Strasic-byly -jiz-objasneny.ht

Nahlásit

-
0
+

Tak už nám to naštěstí vysvětlil prof. RNDr. Jiří X. Doležal, CSc. v novém Reflexu. Jedná se o vědě dosud neznámý fyzikální jev, zřejmě způsobovaný přítomnými pubescenty.

Nahlásit

-
0
+

Tento týden bylo ve večerních zprávách uvedeno, že Nova v bytě rozestavěla časosběrné kamery. Shodou okolností ten den hořelo jen v místnostech, kde kamery nebyly. Celé to skutečně vypadá velmi vykonstruovaně. To, že publicitu dělá hlavně jedna soukromá televize a bulvár, co umí za senzaci dobře zaplatit, taky o lecčems svědčí.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

To strašení tam někdo natočil, když se to děje několikrát denně, jak čtu dneska v Reflexu? Nemyslím vyprávění a fotky něčeho hořícího, ale záběr na samovznícení. Mám tyhle tajemna rád (film Paranormální jevy jsem viděl:-), ale v reálu jsem skeptický. Co že tam Nova nerozestavěla kamery? Nebo rozestavěla a já málo koukám na bednu?

Nahlásit

-
0
+

Nedávno tady psal Honza Majer o tom, že volby vyhrává televize. A je to tady - reportáž ze Strašic je zřejmě součástí předvolební kampaně - má nás připravit na nejhorší. Takže guerillový marketing v ČT! Wow!

Nahlásit

-
0
+

Článek skutečně dušičkový, díky!

Nahlásit

-
0
+