Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Potíže z „dovozu“

26. 3. 2009
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Chyby se opravdu stávají, nikdo z nás není dokonalý. Psát není jednoduché a pisatel má strach do poslední chvíle, zdali ho někdo na něco nenachytá :) Chyby, které se staly naštěstí nejsou tak podstatné, aby změnily vyznění celého článku či nedej bože někoho poškodily (např autor vybírá atraktivní akcie a místo ECM zvolí ORCO, které je před krachem..) Každopádně děkujeme za připomínku a budeme se snažit, aby chyb bylo co nejméně.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

V posledních dnech se nějak nedařilo a úniků bylo více (-; Jinak autor těžko odhalí všechny chyby - ví co chtěl říci a hůře se mu sleduje, zda to tak i napsal.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Dobrý den,díky za upozornění. Bylo to opraveno. Jinak články samozřejmě někdo čte, i když nám občas něco unikne a za text by měl odpovídat především autor.Což je v daném případě moje maličkost. Holt si to příště po sobě musím přečíst nikoliv dvakrát, ale třikrát.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

"Nízký je i objem půjček v zahraničních měnách" a "Objem půjček v domácí měně je přitom jen 0,1 %." Opět si to dle mého odporuje. Možná by ty články měl někdo číst i před vydáním. Jińak pan Navrátil nic nezatracuje a vše považuje za atraktivní investici. Konečně nějaký optimista.

Nahlásit

-
0
+