Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Osladí to Evropě Ferda Mravenec?

1. 4. 2009
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

vetší blbost jsem nečetla ale thank you

Nahlásit

-
0
+

Doporučuji pohádku s kocourem Felixem Husseinem a husou Ben Goldie o tom jak přinesli lidem štěstí a blahobyt.Viz: http://www.stream.cz/video/124/216725-kocour-felix

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

A má pravdu. Část našich spoluobčanů již přece s něčím podobným začala, i bez demoličného či rozbijného. Co teprve teď, až získají tento příspěvek?Předpokládám, že část získaných peněz utratí na nové atrakci na Matějské pouti, která se má jmenovat Jako akcie na houpačce. Kvůli velkému zájmu ji prý chystá jistý pan Kočka, kterému se - pro mne samozřejmě z neznámých důvodů - přezdívá Don Číčo.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Boj proti recesi nekončí, kromě šrotovného zavede nová česká vláda také "demoličné" ;.Každý občan, který nechá zbořit svůj dům (starší 20 let), dostane příspěvek 200000 Kč na stavbu nového. V zájmu stimulace ekonomiky také vláda zavede platby za rozbitá okna, takzvané "rozbijné" konkrétně 1000 Kč za každou vysklenou tabulku. "Toto opatření naší ekonomice velmi pomůže," říká předseda Svazu českých sklenářů Vladimír Střep. I mnozí sklenáři podle něj plánují sešrotovat svoje automobily a pořídit si nové. "Efekt šrotovného a rozbijného se tak znásobí. To bude teprve multiplikace," libuje si stínový ministr hospodářství za ČSSD Jiří Mustafa Kemal.

Nahlásit

-
0
+