Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: O financích vulgárně

5. 6. 2009
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Tak to jste asi nemluvil s voliči ČSSD :-), když oni tady 40 let dřeli a teď mají platit poplatky u doktora a zříci se 13.důchodu? Občas je to i o IQ voliče a o tom jestli to chci pochopit. Ale k článku, zvracím již od Zemanovy vlády, likvidací českých firem zahraničními pobídkami počínaje a socálně-demokratickými návrhy na řešení krize konče. A nejsem si jist, jestli tento národ chce slyšet pravdu ...

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Já si myslím, že je to hlavně o nevědomosti drtivé většiny voličů, kteří volí "oranžové" kvůli poplatkům a 13.důchodům. Když se pobavíte s voličem ČSSD na toto téma a rozumě mu to vysvětlíte, pochopí a možná udělá změnu až půjde znovu volit. Taková je moje zkušenost. Nenásilná metoda informovanosti národa tu stále chybí. Máme ji dělat my, poradci a jiní zúčastnění, za vládu??

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Zkuste tuhle racionalitu a skutečnou pravdu čísel přednést na mítíncích ČSSD. Nebo zkuste tímhle argumentovat u jejich voličů. Z té představy co se tam s váma pak stane se teď upřímně směju. Je to všechno o korytech, strachu a populizmu.

Nahlásit

-
0
+

Bohužel, část voličů nezajímá ani to, že sami nebudou mít důchod ani na lékaře. Ale možná jim křivdím a jenom jim o tom nikdo neřekl.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Moc hezke.Bohuzel si myslim ze nezanedbatelna cast volicstva radsi slysi o 13. duchodech a zruseni 30Kc poplatku nez o tom ze jejich deti nebudou mit duchod zadny a platit za zdravotnictvi horem dolem.Rika ze tomu tusim extremni diskontni funkce :)

Nahlásit

-
0
+