Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Destroy: záruka bez záruky

13. 7. 2009
 5 304
10 komentářů

Přihlášení do diskuze

Nejméně oblíbený příspěvek

Problémy s reklamací v prodejně Destroy???Ani omylem!!!Při reklamaci kozaček v Chodově mě mile překvapila ochota prodavaček a velmi rychlé kladné vyřízení-necelý týden.Mám několik párů bot z této prodejny a vždy vše bez problémů.

Nahlásit
-
-1
+

Diskuze

NEDOPORUČUJI.!!!
26.Ledna 2020 u Vás v kamenné prodejně byla koupená kabelka jako narozeninový dar - k předání došlo 1.2. Bohužel ale tuto kabelku už má a tak k čemu 2? Rozhodly jsme se ji tedy vrátit aby si u Vás vybrala cokoliv jiného a slečna v prodejně na Chodově odpovídá, že vrácení není možné. KDE JE PROBLÉM? Ještě neuběhla ani lhůta 14ti dnů.

Nahlásit

-
0
+

Souhlasím s autorem, v Destroy nic nekupovat. Mám s nimi jen špatnou zkušenost.

Nahlásit

-
0
+

Tak trochu mě děsíte..... Před pár měsíci jsem si koupila zimní boty Crocs Crocband. Jsou dokonalé, teplé, měkoučké..nemůžu si je vynachválit.
Ale... dneska jsem zjistila, že se mi vzadu začínají párat ve švu :-/ Místo není nijak namáhané, nijak se neodírá...ale přesto se páře.
Myslíte, že mi to nějak vyřeší? A hlavně za jak dlouho...?
Za 2 týdny jedu na hory a potřebuji je. Zrovna zas v tu nejméně vhodnou dobu...:-( :-/ Boty jsem kupovala v Praze na Andělu.

Nahlásit

-
0
+

Problémy s reklamací v prodejně Destroy???Ani omylem!!!Při reklamaci kozaček v Chodově mě mile překvapila ochota prodavaček a velmi rychlé kladné vyřízení-necelý týden.Mám několik párů bot z této prodejny a vždy vše bez problémů.

Nahlásit

-
-1
+

Vzhledem k tomu, ze mam doma zrovna konversky od Destroy, nebudu tam ani chodit po tomhle clanku :-), nema to smysl aby se na demnou nakrucovala nejaka hloupa prodavacka, ktera je pasna ze dela v tak husty obuvy...nema to smysl, jediny solidni jednani jsem zati zazila u bati. Okamzite mi vratili penize, pouceni, ze do Destroye uz nikdy vice a navic Destroy se povazuje za super obuv se samymi modnimi vystrelky, proto u nich jsou bopty bezne drazsi nez v jinych kramech. Viz. muj kup v palaci flre, na stejnem patre Destroy a i sport a rozdil u Nike obuvi 1000 Kč...ve sportu brali buv jako dva mesice starou kolekci...Deatroy to bral jako horkou novinku...musim se jim smat.....

Nahlásit

-
0
+

V naší valašské češtině je pahltný normálním běžně užívaným slovem.Ano to co prodávají Vietnamci je často vyráběno ve stejné fabrice jako značkové zboží. Toto zboží však stojí 1-2 USD na rozdíl od toho značkového za 2-5 USD takže Vaše nároky jsou úměrně méně uspokojovány. Optimální je najít si takového dovozce jenž není pahltný a nakupuje v číně kvalitní zboží a nepředražuje. U takovéh dodavatele bude stát bota odpovídající značkové cca 1/2 a na oprávněné reklamaci se s ním domluvíte.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Pahltný je krásné slovo, to by se mi líbilo i v češtině. Ale nesouhlasím, když si koupíte boty ve stánku u Vietnamců, jsou evidentně ještě mnohem méně kvalitnbí než ty značkové, byť jsou varáběné ve stejné zemi, ne-li ve stejné továrně. Většina ceny je samozřejmě za image, ale trochu i za to, že tam existují přísnější pravidla na výrobu a kvalitu. Samozřejmě příklad, co uvádí Martin, je šokující. Já si v Destroy kupuju kožené boty značky ART a ty jsou naopak skoro nezničitelné.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

90% botů na našem trhu je vyrobeno v číně, vietnamu a pod.. Nákup značkové obuvi je platba za něco imaginárního skutečná hodnota je těch 2-5 USD které dostane čínský výrobce. Tento výrobce neposkytuje záruku v našem smyslu, ale obvykle dodá 2-3% zboží navíc. Firma Destroy je evidentně pahltná a nechce se lehce získaných 2000Kč vzdát.

Nahlásit

-
0
+

Netusil jsem, ze na noseni bot jsou jiz dnes podobne podminky, jako na pouzivani softwaru. Drzim Vam palce panove.

Nahlásit

-
-1
+

Optimista je jen špatně informovaným pesimistou :)) to je krásné!!

Nahlásit

-
0
+