Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Maďarská léčba šokem

10. 12. 2009
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Všichni nikdy nezbankrotují. Však je vidět co si už teď dovolí Čína vůči USA;-) Spíše je zajímavé to, jaké důsledky pro obyvatelstvo mají změny v Maďarsku a to se dle článku změní dluh pouze o desetinu! Co by se muselo stát, aby byli na nule;-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Me by spise zajimalo, co se stane, kdyz zbankrotuji nakonec vsechny staty. Vsechny dluzi, vice, ci mene, tak se to muze stat, mam na mysli zatim Evropu. To by si proste vsichni vsechno smazli a jelo by se od nuly. Ja si proste tohle nedovedu predstavit....?!

Nahlásit

-
0
+

Vetsina vlad se podle me chova stejne jako lide kteri si pujcuji u providentu, lidi kteri ridi tyto zeme nevidi dal nez na rok ci maximalne do pristich voleb, je to jen obrazek prumerne inteligence obyvatel, ktera musi bejt hodne nizka kdyz daj hlas tem, kteri vytloukaji klin klinem, je mi z toho smutno, cas na emigraci z evropy.

Nahlásit

-
0
+

No všechno co je v článku je moc pěkné, ale nechápu proč dělat z nouze přednost, když Maďaři neměli s rozpočtovými škrty na výběr díky půjčkám od MMF a ECB. Navíc o 3,8%HDP tvrdit, že je to dobře sestavený rozpočet?! To je spíše smutné, než hodné následování(i přesto, že téměř všichni jsou na tom hůř).

Nahlásit

-
0
+

Je otázka, jestli Maďaři neskončí po volbách stejně.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Snad přeteče jinde několik hrnců dříve než ten náš a snad pak voličům a voleným dojde o co jde a co je potřeba udělat. Osobně jsem ale v tomto pesimista (hrnce přetečou, škrty u nás ale nebudou a lidé dál budou natahovat ruku a volit ty, kteří jim naslibují nejvíc).

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Po té včerejší rozpočtové komedii nevím, co by dokázalo přimět tu naší parlamentní sebranku k podobnému uvažování a šetření. To chtějí opravdu se změnami čekat až taky hrnec přeteče ?

Nahlásit

-
0
+