Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Spor o neplatiče

2. 4. 2008
4 komentáře

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Neplatící klienti kazí pověst ČR.Bydlím v Praze na Spořilově, ale na mém účtu to není znát. Jestli víš, jak to změnit, a máš ING Konto, ozvi se mi na kontakting.cz.Zn.: Chci ho taky!

Nahlásit

-
0
+

Jenže pode mého soudu jsou to bankovní poradci, kteří se snaží vší silou o to, aby byl klient úvěrován u nich. A fantazii mají bankovní poradci také bohatou, takže cesta ke schválení úvěru se skoro vždy najde.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Myslim, ze nejvetsim problemem Ceske sporitelny je zkuseny poradce, ktery si poradi temer s jakymkoliv pravidlem, ktere banka zavede. Zvyseni pozadavku na bonitu je resenim pouze v pripade, kdy banka dokaze efektivne zhodnotit bonitu klienta. Bohuzel dnes je bonita tesne svazana s danovou problematikou, coz je samozrejme velmi nevypovidajici a poradci maji svuj argument, proc pro klienty hledat ruzne alternativni cesty k prokazani jejich prijmu. CS neni s ohledem na sirku sveho klientskeho portfolia zavisla na externich distributorech, tudiz si muze dovolit ruzna zajimava narizeni, ktera prichazeji v poslednich dnech a maji za cil nas vytlacit z pobocek, ale rozhodne bych se nebal, ze by se tato pravidla sirila do dalsich bank. Porad je to obchod a vzdy bude nekdo dost chytry na to, aby vysel maklerum vstric.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Nebylo by v tomo případě pro ČS menším zlem zvýšení požadavků na bonitu klientů, či na předložené dokumenty (výpisy z účtu s dostatečným obratem apod.)? Navíc skutečnost, že ČS začala započítávat do příjmů žadatelů o úvěr i sociální dávky (včetně podpory v nezaměstnanosti) se záměrem o snížení počku neplatičů příliš nekoresponduje.

Nahlásit

-
0
+