Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Připraveni na Jackpot?

25. 10. 2008
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

.. ale asi se zapomíná na to, že člověk chce žít ve 30-ti letech a ne v 65 :-( ...

Nahlásit

-
0
+

Pocitano to bylo na 35 let a poté se ty peníze mohou i nadále investovat..Reknete mi, neni lepsich 10Mio, než za stejné peníze třeba v PP třetina této částky?

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

10 000 000 CZK je pekna castka dnes, ale za 55 let? To bude mit cenu treba dnesnich 500 000CZK. Pokud ovsem Pane Hanzl mate zapocitanou i inflaci tak sorry.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

78,12% je pravděpodobnost průměrného 30 letého muže v ČR na dožití se 65ti let dle úmrtnostních tabulek z roku 2004.Užívejte "pracovní" pondělí.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Přeji pěkný den!Znám tajemství, jak dosáhnout 98,987% pravděpodobnosti, že svobodný zdravý klient kterému je dnes 30 let a má průměrné příjmy, bude mít v 65 letech naspořeno nominálních 10 milionů CZK a ještě celý život bude mít zač bydlet, co jíst a vychovat své děti. Celou tuto částku v 85 letech zdědí jeho pozůstalí, tedy bude žít jen ze státního starobního důchodu a z výnosů těch 10 milionů, bude-li jen trochu rozumný v utrácení za své potřeby. Tímto vyzývám všechny sázející, aby přes mé osobní finanční informace přesměrovali všechny své pravidelné sázky a přeji jim pěkný víkend s kalkulačkou v ruce. Nápověda: investování do budoucnosti není věda ani štěstí. Pouhá osobní disciplína klienta a dodávaná pravidelná pomoc skutečného finančního poradce na desítky let.

Nahlásit

-
0
+

...naposledy včera jsem slyšel: "to kdybych vyhrál, tak do smrti nebudu pracovat". Jojo, to je snad představa všech. S takovými lidmi si udělám vždy takovou anketu. Co si za to koupí, jak bude vypadat jejich den atd. Ale svou pohádku si vzít nenechají. Snad jen jeden člověk mi řekl, že by koupil nějakou firmu (firmičku) a proinvestoval jí - jen jeden, jediný.Určitě mnoho kolegů a kolegyň se potkává s předluženými lidmi, kteří si neodpustí nostalgickou vzpomínku, jak ještě před 10 lety měli na účtě stovky tisíc nebo několik miliónů. Já znám také takové - doktora i bývalého horníka. Dnes mají podobný problém - alkohol a dluhy.

Nahlásit

-
0
+