Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Čínské křižovatky I.: Inflace prohrává války

12. 12. 2008
6 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Hezký večer. Moc se omlouvám za překlep. Vstal jsem ráno a začal jsem panikařit a z toho pramení ty dva nepravdivé či nesmyslné komentáře dole :) Divím se, že je ještě pan Mašek nedal pryč :) Děl bylo skutečně 22 800 a tento údaj je pravdivý (pokud tedy nelžou oba dva zdroje :) )Ještě že jich neměl tolik, kolik původně bylo uvedeno v článku.. Mohl by s tím v klidu ovládnout většinu Asie :)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Správně má být podle upřesnění Arsena 22 800 děl. Upozornil jsem ho, že je tam opět chyba.Arsen mne požádal, abych to v jeho komentáři opravil. "Tkám ale na více stavech", takže jsem se k tomu nedostal a chtěl jsem to udělat až teď.Tak předpokládám, že je navzdory druhé možnosti - viz Váš výpočet - správně těch 22 800 děl.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Jak je to tedy s těmi děly, zkusím to - 22 800 KS ??? ale když 3,7 mil mužu Čankajška mělo 6000 děl, tak 1,5 mil komunistů mohlo mít 2800 děl ... jak to tedy bylo?

Nahlásit

-
0
+

Omlouvám se, bylo jich 22 800 milionů :) Hned to opravím :)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Omlouvám se, bylo jich 2.2 milionů :) Hned to opravím :)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

zajímavý článek .. až na menší překlep s 22 miliony děly. Težkopádná by to byla armáda, kdyby každý voják za sebou vláčel téměř 15 děl :)

Nahlásit

-
0
+