Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Jak si vybrat milenku

26. 4. 2008
5 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Jen s těmi milenkami je to složitější jako s penězi...

Nahlásit

-
0
+

No ja nevim jak moc se obecne bojime uspesnych zen, nicmene po tezke praci a unavnem dni plnem schuzek, telefonu na uchu a naprostem informacnim prehlceni dost ocenim domaci zazemi a tu vlidnost, smyslnost o ktere mluvi kamarad Franklin. Proste jina tema rozhovoru, nekdy brana jako "hloupa a nepodstatna" temata, ktera ale mnohdy maji mnohem vetsi smysl nez to co clovek resi v praci. Jen si to chlapak businessman ne vzdy uvedomi hned, vetsinou nikdy :) kdybych doma nasel stejneho "businessmana&q uot;v suknich, o co muze muj zivot obohatit? Znam spoustu tzv uspesnych zen, ale jen malo chlapu, co by je chtelo doma jinak nez na par noci a sem tam skocit nekam zaparit, zapejrit se pred kamosema :) Fama o tom, jak se tehle uspesnych a krasnych devcatek chlapaci boji je siditko, za kterym stoji realita. Proste nikdo doma nestoji o chlapa v suknich :)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ve skutečném životě se téměř polovina manželství rozvádí. Z velké části je to proto, že dříve velmi funkční vztah dominantního živitele a ekonomicky závislé ženy se posunul. ženy jsou čím dál tím ekonomicky nezávislejší a mohou tedy klást na kvalitu vztahu s mužem vyšší požadavky. Bohužel s touto změnou se zatím nedokázali vypořádat ani muži, ani ženy. Proto je vztah, který popisujete, zatím "malým zázrakem". Věřím, že v budoucnosti bude alespoň trendem, nebo ještě lépe standardem.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Na tohle téma se v akademické rovině dají vést zajímavé rozpravy. Ve skutečném životě - a já to řeknu hodně opatrně - je vztah dominantního živitele a ekonomicky závislé ženy docela funkční a vzhledem k lidské přirozenosti nejspíš opodstatněný. Schopné, chytré, soběstačné ženy, když navíc vypadají dobře, musí narazit na dobrého, toho času volného, sebevědomého chlapa, se kterým "si voní" (eufemismus používaný některými psychology pro kompatibilitu v intimním životě). Musí jít o opravdu vzácné spojení štěstí a tolerance. Už to, že na sebe narazí, je veliká klika. Pokud jsou spolu takové dvě osobnosti schopné dlouhodobě vyjít, je to malý zázrak :-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Snížený zájem o ženy s vysokým příjmem je pravděpodobně zapříčiněn tím, že muži potřebují mít ve vztahu navrch. Pavel Kohout píše: "Pradávné ženské touhy po dobře zabezpečeném muži jsou někdy patologicky zduřelé."Proto se, pánové, neuražte, když dodám: Pradávné mužské touhy po vlastnění ženy jsou stále živé, do té míry, že se muži "bojí" soběstačných žen (viz výše).Přeji hezký den a hodně odvahy všem.

Nahlásit

-
0
+