Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Migrace klientů? Banky jsou v klidu

3. 9. 2008
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Myslím, že revoluce na bankovním trhu již začala. Poté co přišla polská mbank, se chystá přeměnit na banku i bezpoplatková družstevní záložna Fio (vlastněná českými majiteli), a nakonec se chystá na expanzi na českém trhu italská trojka Banco Popolare(http://www.headlines. cz/shownews.php?Id=64eea1cd3f6 67e9f8ae4e22b75de92b8& ;).Bude to dlouhá válka, ale kdo zvítězí je již rozhodnuto :)

Nahlásit

-
0
+

Zatím se mBance smějou, ale předpokládám, že postupně neporoste jen počet účtů, ale lidi je začnou používat jako svůj hlavní. Teprve pak to ostatní banky pocítí a utrhne se to jako lavina.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Dobrý den. Zatím k tomu důvod určitě nemají, ale jsem optimista a doufám, že se to brzy změní. První vlaštovkou je mBank, která neznásilňuje klienty nesmyslnými poplatky. Poměrně dost lidí z mého okolí k této bance přešlo.Hodně lidí je ale konzervativních, myslí si, že změnit banku je nějaký velký a časově náročný proces. Přitom je to poměrně jednoduché a za ty ušetřené peníze to stojí. Pokud se bude konat nějaký hromadnější odliv, banky na to rychle zareagují.

Nahlásit

-
0
+

Ne, byla to Raiffeisenbank.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Jen pro zajimavost, byla to Unicredit bank?

Nahlásit

-
0
+

Také mě banka donutila k odchodu. přispěl k tomu i příchod nové retailové banky. Z cash-flow -200 Kč se stalo +100 kč, pokud to řeknu v ročním vyjádření = 3600 Kč/ROK, které dnes posílám na PP, ZMĚNY SE OPRAVDU VYPLATÍ

Nahlásit

-
0
+

Já pevně doufám že obavy začnou mít, ale zatím se tak nechovají, nejsou na to zvyklé. Také jsem letos před prázdninami změnil banku které jsem byl věrný 16 let:(, ale platit poplatek 5,- kč za transakci připsání úroků 0,35 kč mě připadal prostě přemrštěný.

Nahlásit

-
0
+