Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Recese a investování

11. 4. 2008
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Bolo by lepsie, ak by ten co bank C, BAC, akcie drzal od roku 2003 do 2008 z trhu vystupil. Ale ak sa tak nestalo prip prepade -20% tak potom to us moze byt tazke. Vsetko raz konci.

Nahlásit

-
0
+

Pane kolego, je mnohem více rovin, kde se shodneme. Je mi potěšením zde prohlásit, že jste můj oblíbený autor a mnoho mě učíte. Děkuji za to!

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

V tomto bodě se shodneme. Největším nepřítelem klienta je jeho vlastní psychologie.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Ano, vtip, cose týká těch trestů. Je velmi těžké klienta chránit před jím samým.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

To měl být vtip? Zkuste jiný žánr.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Jó, ta kázeň.... je třeba klienty bičovat a tvrdě trestat za nesplnění domácího úkolu od jejich finančního poradce. Je přece jen lepší 100x za trest opsat pojistné podmínky k Dynamiku od ČP, než se ocitnout bez odborné pomoci. Komu dnes nelze radit, tomu zítra nelze pomoci. Disciplína je potřebná, ba přímo žádoucí a nutná. Kdepak finanční vyspělost! Na tu si musíme počkat nejmíň jednu další generaci. Kde chybí finanční vzdělání, tam končí legrace, nezávisle na stavu ekonomiky. Navrhuji, že nový klient poradenské společnosti podepíše bianco souhlas s tělesnými tresty, pokud bude prodávat při recesi. Něco soli do otevřených ran, pokud si vezme spotřebitelský úvěr. A ránu holí navíc, pokud skočí na kreditku. A... Pavle, moc děkuji za tento text. Vytisknu jej a budu dávat klientům jako bonus na první schůzce, samozřejmě s odkazem na to, že pracujete pro konkurenční společnost Partners.

Nahlásit

-
0
+

Skvělé! Skvělé! Skvělé! Děkuji za tento článek

Nahlásit

-
0
+