Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Diskuze: Apríl aneb jak vyplnit smlouvu

1. 4. 2008
7 komentářů

Přihlášení do diskuze

Diskuze

Píšu jako prase, ale vyplňování smluv mám rád. Vždyť to člověku vydělává peníze ;-)

Nahlásit

-
0
+

Velký (187 cm) fanda výhodného spoření hledá parťačku. Rozmysli si nejdřív, jestli chceš své peníze dobře zhodnotit. Pokud ano, tak mě vyhledej na www.kontakting.czZn.: ING Konto podmínkou

Nahlásit

-
0
+

No to teda... :-) A my do té doby musíme mučit sami sebe... Na druhou stranu je pravda, že je pár světlých výjimek, které mají velmi srozumitelné a jednoduše vyplnitelné formuláře.

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Naštěstí už finanční instituce vymýšlejí co nejjednodušší elektronické formuláře. Ale trvá jim to:-)

Nahlásit|Zobrazit komentovanou zprávu

-
0
+

Jooo vyplňování smluv. To je vždycky bájo... :-) Jestli něco fakt na týhle práci nesnáším, tak je to právě administrativa. Ale co, udělat se to musí a zkontrolovat taky. Takže ve finále to každý z nás musí nějak překousnout. Ale souhlasím s tím, že prasopis a chybovost je u některých jedinců obrovská.

Nahlásit

-
0
+

Je to asi určitá zákonitost - nadprůměrné procento lidí ve finanční branži trpí mírnou dyslexií, pokud jde o formuláře. Netvrdím to na základě nějaké studie, ale ze zkušenosti. Viděl jsem tolik "zprasených&quo t;smluv, že by stálo za to ověřit, jestli náhodou neexistuje souvislost mezi schopnostmi potřebnými pro vykonávání této profese na straně jedné a neschopností zorientovat se na prostoru A4 s několika políčky pro vyplnění na straně druhé. Navíc poradci mužského pohlaví obvykle píší, jako by je někdo v dětství násilím přeučil z leváků na praváky. Nebo naopak. Kdyby nějaká firma chtěla takovou studii zrealizovat, nezapomeňte mě přizvat. Píšu hrozně a formuláře nenávidím.

Nahlásit

-
0
+

Taky si pamatuji, že u svého prvního klienta jsem napsal 3 smlouvy a trvalo mě to asi 2 hodiny.

Nahlásit

-
0
+