Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Věra Tůmová

Věra Tůmová
Kontaktujte autora

Má ráda dobrodružství, a tak se věnuje ekonomické publicistice, outdoorovým aktivitám, kulinářským specialitám i cestování světem po vlastní ose. V minulosti působila jako zpravodajka domácí redakce ČTK a v redakci americké tiskové agentury Bloomberg zaměřené na ekonomické zpravodajství. Psala také krátce pro tiskovou agenturu Interfax a přílohu Hospodářských novin Exportér. Vystudovala ekonomickou a politickou sociologii na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy. Za celoživotní srdeční záležitost považuje sociologii, malování, Chile, skvělý čaj a víno a investice do správných projektů. Pracovala v redakci Peníze.cz.

Co čekat od nízkonákladových bank?

Co čekat od nízkonákladových bank?

Patříte-li k těm, kterým se z duše protiví bankovní poplatky, určitě vás těší rozšiřující se počet nízkonákladových bank v Česku. Jestliže vám stačí jen základní bankovní služby, vyhovuje vám internetové bankovnictví a nic dalšího od banky nepotřebujete, stojí za zvážení, zda k takové instituci nepřejít. Kdo naopak rád využívá široké spektrum produktů a služeb v rámci jedné banky, bude nízkonákladovým bankovnictvím zklamán.

21. 5. 2010
mBank se mění. K horšímu.

mBank se mění. K horšímu.

mBank už má asi dost klientů. Dovoluje si tak výrazně omezovat zvýhodnění, na která je přilákala. Sazby spořicích účtů srazila na minimum a dlouho slibované produkty také stále zatím nenabízí.

8. 4. 2010