Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Byznys klub Opero, místo, které propojuje světy

PR článek
PR článek
18. 7. 2022

Věděli jste, že v srdci Prahy existuje prostor s neuvěřitelným geniem loci, kde se potkává byznys, vzdělávání i přátelství? Jedinečné místo, kde můžete pracovat či se účastnit debat u sklenky vína?

Byznys klub Opero, místo, které propojuje světy
Zdroj: Opero

Jen pár kroků od Staroměstského náměstí se nachází místo s kouzelnou atmosférou. Štencův dům zaujme nejen svou architekturou, ale také tím, co se děje za jeho zdmi. Na historii budovy, kde se scházely významné osobnosti kulturního a společenského života a rodila se zásadní díla české umělecké historie, navazuje byznys klub Opero. Prostor, ve kterém se propojuje moderní coworking s prostředím pro networking a vzájemnou inspiraci, založili v roce 2016 Pavel Přikryl, Luboš Černý a Pavel Bouška, majitel firmy Vafo, kterého Forbes v předchozích dvou letech zařadil mezi dvacet nejbohatších Čechů.

„Opero je zázemím pro činorodé a renesanční lidi. Naším hlavním cílem je, aby kypělo energií, inspirací, profesionálním i společenským životem a stalo se institucí, která díky svým členům promlouvá do širšího společenského života,“ přibližuje podstatu Opera Pavel Přikryl.

Zdroj: Opero

Byznys klub je vhodný pro vyspělé profesionály i projektové týmy, které spojuje především podnikatelská zkušenost a pokročilá kariéra. Díky své exkluzivní lokalitě a reprezentativním prostorům využívá přes 230 členů Opero jako svoji druhou kancelář, místo pro obchodní jednání a schůzky nebo jako zázemí, kde se mohou účastnit vzdělávacích a networkingových akcí. „Polovina našich členů má své kanceláře či zasedačky, přesto tady mají členství, protože chtějí být součástí komunity a být ve středu aktuálního dění,“ uvádí Pavel Přikryl. 

„Kdyby najednou Opero skončilo, tak by tu byla velká díra. Nevidím srovnatelný prostor. Já i spousta mých známých jsme si zvykli, že existuje, a už ani neuvažujeme, kde jinde organizovat meetingy,“ říká jeden ze členů Opera, řídící partner Grant Thornton, David Pirner.

Opernímu týmu záleží na vytváření dlouhodobých vztahů a propojování lidí. Členové díky individuální péči komunitních manažerů získají cenné kontakty a ideální místo pro práci, ať už ve vzdušném a prosvětleném „open space“ prostoru, u vlastního stolu či v kanceláři. K dispozici jim jsou také zasedací místnosti a nechybí ani soukromá kavárna a venkovní terasa.

V případě, že byste chtěli poznat kouzlo Opera a jeho komunity blíže, po domluvě můžete vyzkoušet týden práce odsud zdarma a pokud se vám tu zalíbí, čeká na vás i letní „sweet deal“.

Zdroj: Opero

Cílem Opera je vedle budování sítě kontaktů podporovat podnikání a růst společnosti. Proto nabízí mentoringové programy. Skrze platformu DoToho! propojuje zkušené mentory a experty s malými či středními firmami, které potřebují nasměrovat, posunout nebo rozvinout svůj byznys. Účast v programu, kterým dosud prošlo více než 220 firem (např. The Miners, Benefit Plus či FITFAB), je zdarma díky podpoře partnerů a mentorů. Přihlásit se je možné kdykoliv. Operní tým myslí i na B2B startupy s ambicí expandovat do zahraničí – osmiměsíční program Ment2Grow pomáhá budovat síť klientů, partnerů a investorů, v Česku i za hranicemi. Programem prošly firmy, jako je například Behavio, GoodAccess, Flowbox, VIVIDI či Lafluence.

Rozšířit si obzory můžete každý měsíc na talk show Operitiv, kde se poznáte s osobnostmi ze světa byznysu, kultury či vědy. Za zmínku stojí akce Společnost 4.0, 2. ekonomická transformace, FutureEdu či MeetUPy na podporu integrace ukrajinských uprchlíků. Zapojit se můžete také do konferencí, seminářů, workshopů nebo si zde uspořádat svatbu.

Poznejte Opero a přesvědčte se sami.

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo