Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

FINfest a REALITYfest. V listopadu se v Praze sejdou finanční a realitní špičky

PR článek
PR článek
15. 9. 2021

Druhé pondělí v listopadu proběhne v Praze největší nezávislý festival pro finanční a realitní profesionály pod jednou střechou, nejvíce řečníků a nabitý program paralelně v desítce sálů.

FINfest a REALITYfest. V listopadu se v Praze sejdou finanční a realitní špičky
Zdroj: Shutterstock

Tradiční finanční konference FINfest proběhne 8. listopadu opět společně s realitní konferencí pod značkou REALITYfest. „Toto spojení se nám zdálo být přirozené, protože klienti realit řeší zároveň i finance. A funguje to i naopak. V současné době už na trhu prakticky neexistuje společnost v oblasti realit a financí, která nemá alespoň nějakou formu kooperace mezi realitami a financemi, ať už interní, nebo externí,“ poznamenal za pořadatele Martin Viktora.

Celodenní program začíná v 9.30 a trvá do 18.00 hodin. Do 30. září si mohou zájemci pořídit zvýhodněné vstupné, v rámci kterého lze navštívit přednášky obou festivalů. V nabídce jsou také skupinové slevy. V ceně je kromě programu zahrnuto i občerstvení. Programu se navíc mohou lidé zúčastnit jak fyzicky, tak v on-line prostředí.

Festival je výjimečný nejen svým programem, v rámci kterého vystoupí desítky předních českých odborníků na problematiku financí a realit, ale především svou nezávislostí. „Obvykle si podobně tematické konference pořádají konkrétní společnosti či oborová sdružení se svými zájmy. Na našem festivalu se lze potkat se zástupci nejrůznějších firem. V desítce sálů vystoupí velké množství řečníků. Jde tedy o největší nezávislý festival finančních a realitních profesionálů v České republice, který nabídne nejvíce účastníků, diskusí, přednášek, workshopů, řečníků i vystavovatelů na jednom místě a v jeden den,“ upřesnil Viktora.

Nabitý program čítá celkem 65 přednášek, z toho přibližně 30 bude zaměřených na finance, 20 na reality a 15 na osobní rozvoj. Dohromady vystoupí 150 řečníků, kteří pokrývají odborný program (finance a reality) i osobní rozvoj. „Očekáváme více než tisíc účastníků. Výhodou je, že si každý přijde na své. Věnovat se totiž budeme i okrajovým tématům, která menší konference nemohou pokrýt. Účastníci budou mít jedinečnou příležitost diskutovat se špičkami v oboru, ať už jde o šéfy zprostředkovatelských firem, zástupce předních finančních institucí či realitních kanceláří, nebo vedoucí zástupce státních i profesních organizací. Dali jsme si práci s výběrem expertů, leaderů i inspirativních osobností z praxe,“ doplnil Viktora.

FINfest – vyvrcholení konferenční sezóny v oblasti financí

V rámci FINfestu se lidé mohu těšit na celou plejádu zajímavých přednášek, panelových diskusí a workshopů. Budou se týkat například sociálního marketingu, vývoje trhu a produktů, investičních fondů, financování bydlení, finančního poradenství nebo kryptoměn. Mezi přednášejícími bude mimo jiné také Miroslav Princ, autor obchodních bestsellerů, a rozvojový expert Petr Jan Křen. Dalším řečníkem bude také organizátor festivalu FINfest a REALITYfest Martin Viktora, který po letech práce v bankovním sektoru založil odborné weby Poradci-sobě.cz, Realiťáci-sobě.cz a spolu s dalším řečníkem Jiřím Patákem i společnost EMAdata.cz. Odborné diskuse bude moderovat mimo jiné Petr Novotný, zakladatel a šéfredaktor finančního portálu Investičníweb.cz, který roky pracoval na pozicích burzovního makléře a bankéře u několika významných společností. Diskusi o inovacích v oblasti pojištění povede Karel Veselý, partner konzultační firmy Deloitte. Vystoupí také ekonom a expert na kryptoměny Dominik Stroukal, který se zúčastní diskuse na téma „Vztah kryptoměn a finančního poradenství“. Konferenci otevře panelová diskuse o finančním poradenství za účasti Zdeňka Sluky, šéfa největší zprostředkovatelské společnosti Broker Trust. Návštěvníci konference se budou moci seznámit i s názory nejvyššího vedení celé řady finančních institucí.

REALITYfest – konferenční špička v oblasti realit

Neméně zajímavý bude i program REALITYfestu. Přednášky se budou týkat osobního marketingu realitního makléře, trendů v oblasti nemovitostí i změn realitního zákona. Účastníci se dozvědí vše o investicích do nemovitostí, digitalizaci katastru nemovitostí, nebo jak vytěžit maximum z prohlídek či o postavení žen v realitách.  Mezi řečníky bude například Miroslav Jonáš, specialista na realitní právo, finance, investice, oblast exekucí, insolvencí a daní. Lektorka a konzultantka pro realitní trh Ivana Cikánková, realitní makléřka a zakladatelka projektů Ženy v realitách a Realitního vzdělávacího institutu bude dalším ze zajímavých speakerů. Dorazí také poslanec Vojtěch Munzar, který v rámci zákona o realitním zprostředkování předložil dva pozměňovací návrhy, ve kterých řeší odpovědnost realitních kanceláří za vady a pojištění makléřů.

REALITYfest
Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo