Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Vaše vizitka na Finmag.cz

Martin Vlnas
Martin Vlnas
17. 9. 2009

Webové stránky FINMAGu si vzali do parády zruční plastičtí chirurgové. Vyhladili vrásky a jako bonus přidali jednoduchou pomůcku pro vaše zviditelnění - virtuální vizitku.

Vaše vizitka na Finmag.cz

Nenápadný ale o to nezbytnější facelifting odstranil několik zásadních „bugů“, které nám všem otravovaly život: Mávnutí kouzelnou metličkou vypudilo šotka vzpurně bránícího načítání komentářů pod jednotlivými příspěvky. Malá dávka botoxu zase zlepšila a zpřehlednila jejich zobrazování – zmizelo matoucí dělení komentářů na modrou a šedou část, ubylo tlačítek a v zájmu přehlednosti se změnila také délka jednoho článku.

Nejvýznamnější inovací je spuštění vizitek. Jeden takový malý bílý čtvereček se stylizovanou fotografií nejdete i vedle mého jména u vzorového komentáře pod tímto textem. V plné kráse se vám vizitka zobrazí, jakmile na ni klepnete myší.

Z vizitky se dozvíte celou řadu zajímavých informací o autorovi daného komentáře: kde a na jaké pozici pracuje, jakým způsobem ho můžete kontaktovat a také, jak vlastně ta persóna, která vám v diskusi neustále oponuje a věčně rýpe do každého vašeho cizelovaného příspěvku, vypadá.

K čemu že je to vlastně užitečné?

Pro vás, komentující a diskutující autory, jde o jedinečný způsob, jak se prezentovat. Dostat své jméno, doplněné o nejzákladnější informace, do světa, do povědomí tisíců čtenářů (vašich potenciálních klientů).

Pokud se pro vizitku rozhodnete, napište mi na vlnas@finmag.cz (předmět: vizitka a vaše jméno).

Uvést můžete všechny, nebo jen některé z následujících údajů:

  • jméno
  • email
  • telefon
  • pracovní pozice
  • adresa pracoviště
  • foto (nejlépe čtvercové)
  • krátké nestrukturované CV (opravdu jen to nejpodstatnější)

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte (3)

Vstoupit do diskuze
Martin Vlnas

Martin Vlnas

Vystudoval politologii, sociologii a mediální studia na FSS MU v Brně. Rok studoval v Jižní Koreji. Během studia publikoval reportáže v Reflexu, Respektu nebo Týdnu, kariéru ale začal jako portýr. Od... Více

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo