Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Rozdali jsme 300 časopisů zdarma

Finmag.cz
Finmag.cz
20. 3. 2017

Novinky z redakce Finmagu a Peníze.cz: Tištěný Finmag dorazil ještě teplý z tiskárny, k jeho předplatnému přidáme jako dárek audioknihu a třem stovkám z vás jsme dali výtisk úplně zadarmo. Online bráška Finmagu, tedy web Finmag.cz, změnil podobu a prokoukl. A do redakční kuchyně vás nově necháme nakouknout na Instagramu.

Rozdali jsme 300 časopisů zdarma

Pojďme to vzít pěkně popořadě. Začneme časopisem. Na co se můžete těšit v novém čísle? Tak třeba na rozhovor s Maximem Velčovským o tom, že jsme se pořád ještě nenaučili užívat života a že za užívání si často považujeme „radosti“, které stojí za zlámanou grešli. S Ladislavem Ziburou se pak podíváme do Nepálu, kde přistávají letadla plná lidí unavených z kapitalismu, kteří sní o jiném, duchovnějším životě, jak ho znají z barvotiskových příruček. A těmi samými letadly pak odlétají Nepálci, kteří sní o životě na Západě, jak si ho představují z televizních reklam. Dočtete se také o tom, že Národní ústav duševního zdraví v Klecanech je jediné místo v Česku, kde vás doktoři smějí vystřelit na trip. Tedy – kde vám v rámci svého výzkumu smějí podat psilocybin, účinnou látku z magických houbiček. A dojde i na evropské téma číslo jedna. Blížící se francouzské volby. Proti elitám, euru, Evropské unii, imigrantům a globalizaci stojí osmačtyřicetiletá Marine Le Penová. Hlásá vyhošťování, ochranářskou ekonomiku a návrat k franku. Jakou má šanci uspět?

Činíme se taky na sociálních sítích. Na Facebooku jsme nabídli jedno vydání časopisu třem stovkám lidí zdarma. Stačilo kliknout dřív než ostatní a dát o časopise vědět svým kamarádům. Výtisky zmizely během několika málo dní.

A protože jdeme s dobou, založili jsme si Instagram, kde vám budeme odhalovat zákulisí redakce nebo životů našich novinářů. Sledujte nás!

K předplatnému audiokniha

Ve spolupráci s Audiotéka.cz jsme pro vás připravili speciální akci. Ke koupi předplatného získá čtenář prostřednictvím e-mailu voucher na audioknihu. Ten následně uplatní na webu www.audioteka.cz. Na výběr je z pěti titulů, které doporučil Michal Kašpárek. V nabídce jsou Snyderovy Krvavé země[recenze Krvavých zemí na Finmagu], Orwellův 1984, Faktor Churchill od Borise Johnsona [recenze Faktoru Churchill na Finmagu], Inovátoři od Waltrera Isaacsona, autora životopisu Steva Jobse [recenze Inovátorů na Finmagu], a Kafkova Proměna.

Měníme image

V prvním březnovém týdnu jsme spustili nové webové stránky Finmag.cz. Jsou nyní hezčí, rychlejší a přehlednější. Přesvědčte se sami! A pokud se vám něco nebude zdát nebo zjistíte případné chyby, budeme rádi za zpětnou vazbu. Neváhejte nám napsat na redakce@finmag.cz.

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Finmag.cz

Finmag.cz

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo