Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Za všechno může koaliční parťák

Martin Vlnas
Martin Vlnas
24. 8. 2016

Sociální demokraté si nechali zanimovat předvolební šot, ve kterém se drze přiznávají k většině svých krádeží. Politická sebevražda v přímém přenosu? Stěží, vždyť kradou pro nás pro všechny! A navíc za to může koaliční parťák.

Za všechno může koaliční parťák
-
+14
+

Sodoma & Gomora

Největší norská církev se rozhodla, že půjde s dobou a bude svým věrným ovečkám zase o krok blíž. Umožnila proto zájemcům registraci prostřednictvím jednoduchého internetového formuláře. Výsledek? Za čtyři dny formulář využilo 15 053 Norů. K odhlášení. Nově zaregistrovaných bylo 549. A pak že internet dokáže uspokojit jen vaše fyzické potřeby.

-
+12
+

Tak já poběžím

„Současné vedení hlavního města není neviditelné. Je naopak velmi viditelné ve své absolutní neviditelnosti,“ nechal se Pavel Bém, toho času psychiatr, psychoterapeut a adiktolog, slyšet v rozhovoru pro Týden. Ačkoliv už do sebe bývalý primátor na cestách za poznáním nasál skoro všechno, co nasát šlo, nakonec v něm nejhlubší brázdu nezanechaly ani zasněžené vrcholky Himalájí, ani neméně zasněžené toalety ve Žlutých lázních, ale Jára Cimrman. Bém se, jak se zdá, na stará kolena dopracoval v mistra externistické filozofie, což je jediný filozofický směr, jehož proponenti dokážou v jeden okamžik zastávat stanoviska, která zároveň vyvracejí. Snad tím Bémova fascinace Cimrmanem neskončí. Nyní by si, stejně jako kdysi mistr, mohl sbalit svůj kufřík, nechat nás počítat a odběhnout za obzor

-
+13
+

Make America Great Again

Podle vědců z Oxfordu má Trump silnější psychopatické rysy než Hitler. Člověk s vysokým skóre se však i přesto může stát dobrým Vůdcem, upozorňuje studie

-
+14
+

Poplašná zpráva

Přední český propagátor LSD a islámu Martin Konvička provedl ve jménu toho druhého a pod vlivem prvního pokus o ozbrojený puč. Od dobytí Hradu odradila jeho hordu s dromedárem posílená bezpečnostní opatření, a tak se samozvaný chalífa rozhodl pro začátek převzít pod kontrolu srdce a mozek města. Protože ale zamrzl v době křižáckých válek, vzal místo magistrátu útokem Staroměstskou radnici. Krndu nám tedy dobyvatel bohužel nepoplenil, přestože povolení i kameru měl. Snad příště.

[Samozřejmě víme, že ve skutečnosti divadelník nepřijel na dromedáru, jak by z Arábie měl, nýbrž na drabaři jako nějaký Mongol, ale chápeme, že velbloud není motýl a že dromedáry u Berousků nepůjčujou. Pozn. red.]

-
+11
+

Vergeltungswurstwaffen

Pokuta neupřesněné výše hrozí německému chodci za to, že napadl a poškodil zaparkované vozidlo třicet centimetrů dlouhou klobásou. Po pachateli od té doby kromě neubrandenburské policie pátrá také skupina nadšených pornoproducentů a Islámský stát. V těžké defenzivě nadešel čas zbraně posledního soudu. 

-
+16
+

Babiška

Chcete se zbavit otravné sestřičky, za minimální mzdu nechat vymýtit poslední les v okolí, nebo zfetovat babičku tak, že si bude myslet, že pohádky nevypráví sociálce ona, ale sociálka jí? Volte Slávka Sobotku. A když to dopadne hodně dobře, nebudete se muset ani škrábat na zadku. Sociální demokracie má recept i na vlky.


Minule nám naložili

Penny Market začal prodávat ošklivou zeleninu a ovoce. Nadprůměrně zahnutý banán, příliš hubená mrkev nebo zakrslá nakládačka – a taky všichni jejich zastánci – se radují z nově nabytého práva na integraci. Vyhráno ale nemají. Veřejný obhájce segregace Václav Klaus jr. se nechal slyšet, že je to nepřijatelný způsob inkluze.

Křivárny v supermarketu

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Martin Vlnas

Martin Vlnas

Vystudoval politologii, sociologii a mediální studia na FSS MU v Brně. Rok studoval v Jižní Koreji. Během studia publikoval reportáže v Reflexu, Respektu nebo Týdnu, kariéru ale začal jako portýr. Od... Více

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo