Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Půjde to i bez Andreje

Martin Vlnas
Martin Vlnas
23. 3. 2016

Pravidelní čtenáři našich středečních špílců se už určitě těší, jak si dneska zase zaryjeme do ministra velkouzenáře. Nezaryjeme. Přišlo nám ho líto, když jsme viděli jeho překvapení z toho, že si nás přece všechny nekoupí. On ne. Na obhlídku přijela delegace z Číny.

Půjde to i bez Andreje
-
+21
+

Rudá na dresu

Petr Čech se stal poosmé českým fotbalistou roku. Cenu mu předali prezident Miloš Zeman společně s Chan Chautem, šéfem čínského energetického kolosu CEFC, který si nejdřív koupil Slávii, pak Miloše, pak reprezentaci a včera večer taky největšího zprostředkovatele zájezdů Invii. Nejlepší český brankář následně oznámil, že v repre končí. Petr má pod helmičkou. Všichni od maminek a tatínků dobře víme, že přestat se má v nejlepším. Tedy až na ty dva, co z nás za posledních patnáct let na Hradě udělali položku v Aliexpressu.

-
+29
+

Hnědá v kalhotech

„Důkazem, jak se daří rozvíjet vztahy České republiky a Číny, je také úspěch české legendy Krtečka v říši středu. Jsou tu sice i otázky demokracie a míry lidských svobod komunistického režimu, ale já věřím, že osoba nového prezidenta prolomí jistá tabu ve vnímání čínské společnosti," nechal se ve stejný den, kdy se předávaly ceny fotbalistům, slyšet Zdeněk Škromach v Poslanecké sněmovně na oslavném česko-čínském rendezvous. Jestli tím prezidentem myslel sebe, Škromach neuvedl.

„Voni to snad žerou,“ dodává k tomu, co tady poslední měsíce předvádíme, s podivem Krteček.

-
+22
+

Malý je ten, kdo malý má cíl

Trefa! Trefa! Trefa! Trefa! Trefa! Severní Korea napálila pět střel krátkého doletu přesně do toho moře, které si vybrala. Jihokorejci v reakci zvýšili stupeň ohrožení z „deštníky stačí“ na „pláštěnky v pohotovosti“. 

-
+18
+

Konečné řešení

„Tak se dívám do historie a vzpomínám, jak v USA řešili otázku cizinců době II. války. Všichni Japonci byli bez pardonu deportováni do táborů,“ zahlásil včera na fejsbúku Stanislav Huml se stejným klidem, s jakým hlásil zácpu během Snídaně. Jediný stálý obyvatel České republiky moravsko-korejsko-japonského původu Tomio Okamura byl následně – hlavu plnou vzpomínek – odvezen do ústavu, kde mu jeho japonští bratři urychleně poskytli humanitární pomoc – dostal čočku. Jako jediný měl totiž pláštěnku v pohotovosti.

-
+21
+

Asi podle příčesku…

Irská sázková kancelář přijímá tipy na velikost penisu Donalda Trumpa. I když se velikost normálně odhaduje podle výšky dané osoby, délky předloktí nebo čísla bot, tedy parametrů, v nichž Trump nijak nevyčuhuje, většina tupujících se přesto přiklání k tomu, že je opravdu velký! 

-
+17
+

V srdci lásku mám

Šmejdům už nestačí kastroly, pánvičky a pekáče na předváděčkách, zjistil iDnes. Možnost odstoupit od koupě bez udání důvodu jim zasadila smrtelnou ránu. Hledají proto kamenné pobočky, kde ze zákona od smlouvy odstoupit nelze, optimálně s vyšší koncentrací gerontů. Zdá se, že uspěli na hřbitovech. Jak se hřbitovním šmejdům, kteří vám hrají na nervy, ubránit? Vraťte jim to! Udělejte ze sebe elpíčko s Bobinou Ulrichovou a zahrajte jim.

Minule nám naložili

Když jste hrdina reklamy na cigára, dřív nebo později dostanete raka. Když jste hrdinka reklamy na vložky, dřív nebo později to dostanete. Když jste hrdinka reklamy na volné ozbrojování, dostanete to do zad.

Kdo čím zachází

Úvodní foto magnátových smutných očí a ještě smutnějších uší: yakub88 / Shutterstock.com

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Martin Vlnas

Martin Vlnas

Vystudoval politologii, sociologii a mediální studia na FSS MU v Brně. Rok studoval v Jižní Koreji. Během studia publikoval reportáže v Reflexu, Respektu nebo Týdnu, kariéru ale začal jako portýr. Od... Více

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo