Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Nakládačky: Tak to vidíš, Íčko, přece jsme tě lízli

Gabriel PleskaMartin Vlnas
Gabriel Pleska, Martin Vlnas
14. 10. 2015

Za týden od minulé středy nám svět zase pěkně naložil. Jestli to špatně snášíte, pojďte na e-panáka.

Nakládačky: Tak to vidíš, Íčko, přece jsme tě lízli
-
+15
+

Ucho na Íčka

Šlachta s Ištvánem si došlápli na Ivana Langera. Věc je vážná, tihle šerifové nikdy neminou cíl. Pozítří čekáme v Mladé frontě první vlnu odposlechů, ve kterých se bude řešit, jaké maso má koupit Íčko na polívku, a do roka a do dne pak přísný trest pro paní Langerovou za jízdu na červenou.

-
+13
+

Silná káva

Nejmenovaná pojišťovací společnost přišla se „zcela inovativní službou“. S jejími pojišťováky si můžete nově pohovořit u e-kávy. Což jednoduše znamená, že si večer doma uvaříte svoje vlastní kafe a zavoláte do pojišťovny. Jen jestli je ta úvaha, že kdo vás vyhodí dveřmi, zpátky vás pozve wokny, správná.

-
+15
+

Internetový bobr zabíjí

Časopis Playboy oznámil, že už nebude otiskovat fotografie docela nahatých dam, v konkurenci nahatého internetu už to prý prostě není ono. Fotky víc či míň odhalených ženských těl v něm sice budou i nadále, budou ale takového druhu, že snesou označení PG-13, tedy „přístupné do třinácti let“. Pokud si ale pánové v Playboyi myslí, že tím přitáhnou nové čtenáře, pro které je bradavka stále zakázaným ovocem, bude potřeba jim vysvětlit, že jejich synové chodí na stejné stránky jako oni. Jen je umějí vymazat z paměti prohlížeče.

-
+15
+

Postaráte se mi o Tvrdika?

Luftjarda Tvrdík je zpátky. Bude dohlížet na to, jak fotbalová Slavia hospodaří s penězi, které do ní bude pumpovat nový majitel, čínská společnost CEFC. Jasně že Číňani potřebujou ukázat, že mají prachy. Ale to jich mají opravdu tolik?

-
+13
+

Deepthroat

Amerického lovce Chase Dellwoa napadl medvěd grizzly. Od pohromy ho zachránila rada, kterou kdysi dostal od kamaráda: „Pokud té potvoře nacpeš ruku do chřtánu, dá ti pokoj.“ Protože o téhle historce víme, očividně to zafungovalo. Můžete to zkusit na šéfa.

-
+13
+

First world problems

V Anglii začal platit zákaz kouření v autech. Pokud si zapálíte v přítomnosti dítěte, hrozí vám pokuta až 50 liber. Zákon platí pro všechna auta kromě kabrioletů se staženou střechou. Lékaři se s příchodem zimy chystají na epidemii chřipky v rodinách movitých Britů.

-
+13
+

Cukrářská bossa-nova

Severokorejský vůdce Kim Čong-un záměrně tloustne. Na záběrech z nedávné parády by se za něj v klidu schovala polovina obyvatel Pchjongjangu. Prý je to proto, že se chce více podobat svému charizmatickému dědečkovi Kim Ir-senovi. Otesánkovi jde přibližování se ideálu krásy stejně dobře jako přípravy jaderného programu. Nikdy nevíte, kdy to prdne.

Minule nám naložili

Portugalský tým FC Porto, který má v kádru celých pět Portugalců, vymyslel zajímavé přilepšení pro své cizozemské plejery. Z každé vstupenky z prvního domácího zápasu Evropské ligy půjde jedno euro na pomoc imigrantům.

A další.

Nakládačky: Kdo má kozy, vyhraje!

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Gabriel Pleska

Gabriel Pleska

Redaktor, editor a uměle inteligentní ilustrátor webů Peníze.cz a Finmag.cz.

Martin Vlnas

Martin Vlnas

Vystudoval politologii, sociologii a mediální studia na FSS MU v Brně. Rok studoval v Jižní Koreji. Během studia publikoval reportáže v Reflexu, Respektu nebo Týdnu, kariéru ale začal jako portýr. Od... Více

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo