Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy... a šáteček

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
16. 9. 2015

Bylo to hezké, mohlo toho být víc, ale nakonec Pozitivní zprávy na Finmagu vydržely jen do švestek. Nevylučujeme, že je za tím celosvětové spiknutí žiraf jak jinak než Rothschildových, přesto děkujeme a na další cestu životem, tentokrát po boku ekonomicky úplně jinak zajištěného partnera, přejeme jen to pozitivní.

Pozitivní zprávy... a šáteček
-
+9
+

Na kongresu alternativního lékařství u Hamburku se devětadvacet homeopatiků a dalších alchymistů zfetovalo halucinogenní drogou. Podle místní televizní stanice se účastníci chovali zcela normálně – motali se, váleli se po zemi a mleli nesmysly. Až silné křeče a srdeční problémy naznačily, že je s alternativci něco v nepořádku. Zda se sjeli úmyslně, nebo jim to někdo jen blbě naředil, je předmětem vyšetřování.

-
+10
+

Ruský plastický chirurg zemřel v petrohradské nemocnici poté, co ho loveckou puškou zastřelil pacient nespokojený s novým nosem a ušima. Plachťák s pršákem se následně zastřelil taky.

-
+9
+

Lidem se ale nezavděčíte ani u nás. Seniorka v Rumburku například nebyla spokojena s fotkou na své nové občance. Z kabelky vytáhla klacek a pokusila se zmlátit úřednici, která jí nový průkaz vydávala. Když se ukázalo, že klacek je krátký, hodila babička po úřednici skenerem.

-
+9
+

Lehce rozladěný muž dorazil také na finančák v Havířově. Vytáhl z kapes dvě bouchačky a krabičku nábojů, úřednicím oznámil, že je na finančním úřadě všecky zlikviduje, a pak předložil požadavky týkající se jeho podnikatelské činnosti. Navzdory netradičnímu postupu se ale jednalo o evidentně spořádaného občana, neboť když mu pracovnice řekla, aby přišel odpoledne, muž uposlechl. S připomínkou, že „po o“ bude mít s sebou i zápalnou láhev. Cestou domů ho sebraly švestky.

-
+10
+

Microsoft si neuvědomuje, že jeho bezplatný upgrade na nové Windows 10 může některé lidi mást. Šestadvacetiletá matka tří dětí ze Strakonicka se rozhodla bezplatně upgradovat svůj starý kočárek. Při návštěvě nemocnice se jí zalíbil novější stroj, zaparkovaný před jednou z ordinací, a tak jej vyměnila za svou ojetinu, přeložila dítě a odešla domů. A zase švestky a krádež a až dva roky.

-
+9
+

Po uražencích tady máme několik popletů. Tak třeba egyptská policie zastřelila dvanáct mexických turistů, které si spletla s islámskými radikály. Ups.

-
+9
+

Bývalého amerického tenistu Jamese Blakea si zase policajti spletli s členem gangu překupníků kradených mobilů. Když čekal před hotelem na auto, které ho mělo odvézt na tenisové US Open, skočilo na něj pět švestek, srazilo ho k zemi a nasadilo mu pouta. Údajně to vůbec nebylo kvůli tomu, že je černoch. Naštěstí byl po identifikaci okamžitě propuštěn, aniž by byl zastřelen.

-
+9
+

A jednu popletu máme i u nás. Na linku 158 nahlásila rozrušená domažlická studentka, že zahlédla islámského teroristu v černé kombinéze a bílé čopce, an nese přes rameno dlouhou střelnou zbraň. Ukázalo se, že je to kominík. Zmagořené Česko 2015.

-
+9
+

Zpěvák Elton John zkritizoval Putinův postoj k homosexuálům. Putin se rozplakal a změnil názor.

-
+9
+

Uprchlická krize bude brzy minulostí, do jejího řešení se totiž konečně zapojil zpěvák skupiny U2 Bono. „Nevíme, jaká je odpověď na otázku týkající se uprchlické krize v Evropě a Africe. Tušíme ale, že ji musíme najít,“ řekl.

-
+9
+

Krajské listy cézet otiskly příhodu jakési rodiny, kterou se prý loni v Hannoveru pokusila žirafa Rothschildova okrást o jablka položená na zadním sedadle jejich vozu. Všichni dobře víme, co jsou Krajské listy zač, že.

Náš odcházející, leč stále milovaný partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

  • Vypnul počítač a šel na kutě s vidinou rychlého a spolehlivého uzdravení, protože internet nelže a celostní medicína je tím největším výdobytkem lidstva hned po DPH. Ani jedno nedává smysl, ale přesto obojí funguje.
    Duchovní příčiny nemocí 
  • My, žaludek, játra, ledviny, jakož i Odborový svaz Střevní mikroflóry, tímto důrazně protestujeme proti dlouhotrvající intoxikaci, která nám znemožňuje podávat stroprocentní výkon.
    Otevřený dopis: Orgány ve stávkové pohotovosti
  • Exkluzivní a jistě i pozitivní zprávy ze Slovenska
Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte (1)

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo