Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

FINMAG má papírového bráchu! Pro 250 nejrychlejších roční předplatné zdarma

Ondřej Tůma
Ondřej Tůma
11. 8. 2015

Baví vás články, které každý den publikujeme na Finmagu? Pak vás bude bavit i tištěný FINMAG – finanční a life-style magazín. Právě teď máte šanci získat roční předplatné zdarma.

FINMAG má papírového bráchu! Pro 250 nejrychlejších roční předplatné zdarma

Časopis FINMAG je kvalitní médium, psané špičkami české ekonomické žurnalistiky, které vás donutí přemýšlet, pobaví a namotivuje. Každé dva měsíce u nás najdete články Pavla Kohouta, Lukáše Kovandy, Michala Kašpárka a řady dalších autorů s břitkým úsudkem a ostrým perem. Nechybí zasvěcené komentáře a investiční tipy předních analytiků. Těšit se ale můžete na velké rozhovory s osobnostmi, které jednak dosáhly úspěchu, především k němu ale ušli zajímavou cestu. Naše reportáže vás zavedou na neobvyklá místa, kam byste se sami dost možná nevydali – nebo i vydali, jen nejspíš nikdy nebudete mít příležitost. Obsahovou mozaiku doplňují i knižní recenze, ankety, názorové souboje a zajímavé infografiky.

Jsme finanční magazín, ale nevidíme v penězích žádné zlaté tele. Píšeme o bohatství, ale taky o chudobě a životě v nedostatku. Píšeme o zajímavých investičních příležitostech, ale i o charitě. A rozhodně také o tom, že když se člověk upne jenom na peníze, dřív nebo později z nich zblbne.

Nejsme Euro ani Ekonom (upjatí a konzervativní), ale ani Reflex nebo Týden (nehrajeme na city a neútočíme na první signální). Sázíme na čistý a funkční design, který se nebojí jít proti zarytým standardům. Klademe důraz na styl a srozumitelnost obsahu. Věříme tomu, že jeden graf nebo obrázek dokážou někdy říct víc než tisíc slov.

Tištěný obměsíčník FINMAG má sice svého digitálního bratra na internetu, články v časopise jsou ale exkluzivní a na webu je buďto nenajdete vůbec, nebo s velkým časovým odstupem.

Roční předplatné zdarma

Právě teď nabízíme 250 čtenářům získat předplatné na rok zdarma. Pokud tuto akci promeškáte, zaplatíte za každé číslo 79 Kč. Roční předplatné pak stojí 294 korun. Naše nabídka je časově omezená a platí pouze do vyčerpání zásob nebo do půlnoci z pátku 3. na sobotu 4. září. Nezapomeňte se proto přihlásit včas. Časopis vám do schránky přijde jednou za dva měsíce. Pokud by se vám nelíbil, budete mít možnost „předplatné“ obratem zrušit.

Pokud předplatné Finmagu zdarma opravdu chcete, klikněte na toto tlačítko:

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte (3)

Vstoupit do diskuze
Ondřej Tůma

Ondřej Tůma

Vystudoval žurnalistiku na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy. Studoval také na Fakultě humanitních studií v Praze a na Goethe-Universität ve Frankfurtu nad Mohanem. Má za sebou stáže v Českém rozhlase... Více

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo