Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Nemá to háček, Andreji

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
22. 4. 2015

Prezident pošpiněn, Kmoníček pošpiněn, Babiš pošpiněn. A další pozitivní zprávy.

Pozitivní zprávy: Nemá to háček, Andreji
-
+9
+

Osmatřicetiletá žena z Jičína šla navštívit svého ex, aby se s ním domluvila na finančním vyrovnání. Když se bývalý partner s placením cukal, vytáhla z kabelky paličku na maso a naklepala mu v kanclu dva notebooky. Škoda prý 35 tisíc a deset policajtů teď musí sepisovat hlášení, místo aby byli v ulicích a mlátili lidi na přechodech.

-
+9
+

Prezidentův poradce pro zahraniční záležitosti Hynek Kmoníček se v rozhovoru pro Hospodářky vyslovil, že kdyby bral Zemanovy výroky vážně, musel by se v 99,9 procentech případů střelit do hlavy, a že nemáme tedy brát prezidenta moc vážně. Proti tomu se ohradil prezidentův mluvčí Ovčáček s tím, že nemáme brát Kmoníčka vážně, zatímco Zemana je potřeba brát vážně vždy. Těžko se v tom zorientovat, když nikdo nebere vážně Ovčáčka.

-
+9
+

Ministr financí Andrej Babiš žádá omluvu po americkém zpravodajském webu Foreign Policy za článek, v němž byl označen jako Babisconi. Zřejmě mu vadí chybějící háček nad ‚s‘.

-
+9
+

Podnapilá žena se v Olomouci snažila nastoupit do autobusu i se svým pejskem. Neměla ovšem jízdenku ani náhubek, a tak ji řidič vyloučil z přepravy. Dáma s 2,75 promile v žíle nejprve zlý autobus sešvihala vodítkem a následně lomcovala stěrači. Policajti ji vzali na záchytku.

-
+9
+

Čeští hokejisté mají za zlaté medaile na mistrovství světa slíbené prémie ve výši 500 000 korun. Držme jim palce. Pokud vyhrají, můžou vzít svoje děcka na bruslák na Slavii.

-
+9
+

Českem mají projet ruští motorkáři. Po průjezdu amerického konvoje další zásadní téma. Doufám v nepřetržité zpravodajství na ČT24, když už vlekaři na chvíli skončili.

-
+9
+

Další pipina, konkrétně nějaká Rebecca Francisová z Ameriky, se na webu pochlubila, že zastřelila žirafu Rothschildovu. Je to dnes již třetí zpráva, po které by se mělo začít uvažovat o zákazu žen.

-
+9
+

Situaci již začal svépomocně řešit Larry McElroy, který se rozhodl zabít svou tchýni. Američan si našel vhodného pásovce, vyměřil úhly a vystřelil na něj z pistole tak, aby se kulka odrazila, prostřelila plot i dveře od přívěsu, kde jeho tchýně bydlela. Střela sice proletěla i křeslem, v němž babka seděla, zranění nakonec však byla zcela slučitelná s dalším životem. Nešťastný pásovec svou spolupráci s Larrym bohužel nepřežil. R.I.P.

-
+9
+

Ministr školství Chládek si představuje, že v roce 2020 každý prvňáček nafasuje ve škole tablet, a nebude tak muset vláčet těžkou aktovku s učebnicemi. Pokud jste někdy potěžkali prvňákovu brašnu, musíte souhlasit. Trochu děsivá je představa, že tablety mají být hrazeny státem, z čehož jasně vyplynou nějaké ty veřejné zakázky. Pokud ale začne Agrofert vedle registračních pokladen vyrábět i tablety, nemáme se čeho bát.

-
+9
+

Manželskému páru se na pozemku u domu v Los Angeles usadila puma americká. Ani přivolané úřady si s ní neporadily, a tak bylo potřeba počkat, až puma zmizí sama od sebe. Podobný problém se před měsícem řešil i v Opavě-Kateřinkách. Tam se před sedmdesáti lety na pozemku dnešního sídliště usadila puma německá. Naši pyrotechnici jsou ovšem jiní kabrňáci.

Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo