Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Naše krása je nejvíc!

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
21. 1. 2015

Musí to být opojný pocit, když na vás mrkne mongolský prezident. Vyrovná se mu snad jen pohled na zemi mlékem a strdím oplývající. To ale musíte být německý penzista, abyste si toho vážili. Nebo mít novou televizi. Další pozitivní zprávy jsou nabité k prasknutí, pojďme na věc.

Pozitivní zprávy: Naše krása je nejvíc!
-
+8
+

Jak moc rozdílný je islámský svět od toho našeho, jasně ukazuje případ Muhammada Haidárího, který se má stát afghánským ministrem zemědělství. Dvaapadesátiletý Afghánec je totiž na seznamu hledaných osob Interpolu kvůli daňovým únikům. To v našem západním civilizovaném světě nebývá, tady jsou politici většinou stíháni za trestné činy spáchané až při výkonu funkce.

-
+8
+

Situace ve Francii se po nedávných tragických událostech již vrací do normálu. Francouzští řidiči kamionů zahájili stávku s blokováním hlavních tahů v blízkosti největších měst.

-
+8
+

Do obchodu v městečku Guapiles v Kostarice vešla v listopadu žena, zamířila do oddělení elektro, tam si pod sukni strčila plazmovou televizi a nerušeně odešla. Podle prodavačky „se vše událo strašně rychle a pachatelka jistě musela být profesionálka“. Těžko říct, v čem musí být žena profesionálka, aby se jí mezi nohama ztratila plazmová telka. Je ovšem pravda, že i v Evropě mezi ženskýma nohama často zmizí šperky, drahé vozy, vily se zahradami, žirafy Rothschildovy i celé kariéry.

-
+8
+

České tajné služby odhalily, že se Němci snaží nenápadně znovu obsazovat české pohraničí. Pod záminkou, že v Německu je péče o seniory drahá, k nám vysílají své mírumilovně vyhlížející babičky a dědečky, kteří pak obsazují naše domovy důchodců, leží v našich postýlkách a jedí naše jídlo. A to bratru za ušmudlaných třicet tisíc měsíčně. Za pár let s takovou už nebudeme mít kam umísťovat ty naše, české, babičky a dědečky. Leda bychom je taky vyslali obsadit nějakou zemi. Vzhledem k majetkovým poměrům českých důchodců bychom takto mohli nenápadně znovuzískat třeba Užhorod.

-
+8
+

Německo se rozhodlo přitvrdit v boji s radikálními islamisty tím, že jim sebere pasy i občanky, aby nemohli odcestovat do Sýrie a připojit se k Islámskému státu. Nevím, vzdělání nemám, ale nebylo lepší jim ty pasy naopak nechat, vypravit radikálům do Sýrie vládní speciál a pak to tam vybombardovat všecko naráz?

-
+8
+

Velkého byznysu i politiky jsem si užil dost, řekl si exministr dopravy Antonín Prachař, a stal se ředitelem firmy Zahrady Alfa s osmi zaměstnanci. Firma se věnuje kompletní údržbě zahrad a jejich návrhům. „Pane Prachař, kdy už mi konečně doděláte ten zahradní chodníček?“ „Děláme na tom, v horizontu šesti let bychom mohli trasu otevřít.

-
+8
+

Několikanásobný stříbrný český slavík Petr Kolář se hezky zřídil na večírku. Bohužel pro něj, byl vyfocen ležící na schodech v klubku s podobně upravenou dámou a drogami v ruce. „Šli jsme ve dvou, to se prostě tak stane, že někdo zakopne a spadne.“ Firma Levné knihy ohlásila, že následkem skandálu se prodej Kolářových CD propadl o polovinu a čerpací stanice je dokonce odmítají nadále rozdávat zákazníkům za pět natankovaných litrů jako doposud. S další platinovou deskou se tak Kolář zřejmě může rozloučit.

-
+8
+

Mirek Topolánek, kterého proslavila vlídná mluva jeho beránčí valašské nátury, bude mít na starosti rozvoj vztahů s veřejností ve slovenském monopolním přepravci plynu Eustream. Naše redakce se těší na jeho „Jsi jednička, Junckere,“ a promluvy od bazénku.

-
+8
+

K sexuální turistice vyzval prezident Zeman při setkání s mongolským prezidentem Cachjagínem Elbegdordžem. Za hlavní lákadla pro Mongoly označil český prezident „krásné ženy. To je to úplně nejdůležitější. Druhé nejdůležitější – krásní mladí mužové.“ Od mongolského kolegy za to sklidil uznalý pohled a šibalské mrknutí.

-
+8
+

A na závěr něco veselého – na jižním Plzeňsku si pětašedesátiletý muž vydělával distribucí krystalického štěstí mezi místní narkomany. Ti obvykle „přijeli, na kraji vesnice si šlehli svoji dávku a čučeli v autě“, jak uvedl místostarosta. V USA se tomuto systému říká Drive-in kino.

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo