Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Pozitivní zprávy: Práce nás polidštila, na práci vymřeme!

Rostislav Oboňa
Rostislav Oboňa
26. 11. 2014
 5 194

Tedy pochopitelně – kdo nepochází z opice, ten musí v potu tváře na své vymření čekat až do Armagedonu.

Pozitivní zprávy: Práce nás polidštila, na práci vymřeme!
-
+8
+

Celých 80 % těla zůstalo mladíkovi z Domažlicka zcela nepopáleno poté, co mu při oblíbené hospodské zábavě zvané bodyshot nějaký veselý kamarád zapálil alkohol nalitý v pupíku. Odneslo to jen břicho a obličej, což za parádní historku pro potomky určitě stálo.

-
+8
+

Zastupitelé polského města Tuszyn odmítli schválit medvídka Pú jako maskota dětského hřiště, neboť je to nebezpečný polonahý hermafrodit ohrožující mravní vývoj dětí; a jeho tvůrce A. Milne měl prý problém s vlastní identitou, neboť medvědovi odstranil genitálie. V pokrokovém Polsku s pověstnou kvalitní sexuální výchovou si holt potrpí na pořádná medvědí péra.

-
+8
+

Prezident Miloš se vydal do Kazachstánu propagovat český průmysl. Když vychvaloval naše pivovary, nezapomněl se zmínit, že americké pivo je pouze špinavá voda. Někdo by už měl prezidentovi konečně vysvětlit, že i když je něco pravda, nemusí se to vždy nutně vykládat na potkání kdejakému Kazachovi.

-
+8
+

Senátor Zdeněk Škromach chce navrhnout, aby mohli nacamraní cyklisté jezdit po silnicích zcela beztrestně, pokud se tedy nepřipletou k nějaké nehodě. Možná by ani nemuseli jezdit osvětlení, zcela beztrestně, pokud je tedy někdo nezabije. Pak by se jim mohla napařit nějaká ta pokutečka.

-
+8
+

Cyklista v Ostravě vjel do cesty řidiči osobního auta. Následovaly vzájemné nadávky, pak požduchování, pak zápolení na zemi a pak cyklista vytáhl sekeru a vyhrožoval řidiči zabitím. Ten se rozhodl raději odjet. Než se mu to povedlo, cyklista mu bouchl sekerou do kapoty, posléze jej sledoval až na parkoviště, kde mu touž sekerou vymlátil zadní okno. Tak ti nevím, Zdeňku.

-
+8
+

Skupina studentů uměleckých škol se rozhodla udělat konečně i něco užitečného. Našli hnusně počmáranou zeď a přetřeli ji na bílo. Majitelem zdi byli obviněni z vandalství a dle mluvčí radnice Prahy 1 Veroniky Blažkové se jednalo o nepodporované sprejerství naruby. Nemusím rozumět všemu.

-
+8
+

Většina obětí americké sněhové kalamity zemřela na infarkt při odklízení toho bílého svinstva. Lidstvo nakonec pravděpodobně vymře na fyzickou práci.

-
+8
+

Ministr financí Babiš zadá čtvrtmiliardovou zakázku na systém pro evidenci tržeb vybranému dodavateli bez výběrového řízení. Důvodem je podle ministra ochrana tajných dat, která by mohla být v běžném tendru ohrožena. Jedná se zřejmě o tajná data, kdo všechno z těch peněz dostane na kávičku.

-
+8
+

Muž v Saúdské Arábii se rozvedl s manželkou hned v den svatby – poté, co poprvé spatřil její obličej. Podobnou situaci znají dobře i muži v Čechách, obzvláště při probuzení po bujarém večírku. Naštěstí se to obvykle obejde bez toho papírování.

-
+8
+

Sedmnáctiletá slečna ze Svitavska si na internetu objednala na dobírku iPhone 4 za Kč 3500,–. Po rozbalení nalezla v balíčku pouze pytlík mouky. Snad ten vzkaz pochopila.

-
+8
+

Autobazary AAA převzal nový majitel, jakýsi investiční fond, za zhruba šest miliard korun. Majitelé se mění, ale jistoty zůstávají: 1. majitel, garance ujetých kilometrů, bez koroze, nebourané, výborný stav, se zárukou, nejlepší úvěr a nejmenší písmo ve všeobecných podmínkách na trhu.

-
+8
+

Prezident takzvané Luhanské lidové republiky Ihor Plotnickyj vyzval ukrajinského prezidenta Petra Porošenka na souboj. Podle jeho slov by tak mohl skončit konflikt na východě Ukrajiny. Je úlevné a osvěžující zjistit, že kreténi jsou i v jiných zemích.

-
+8
+

Letošní vyhlášení internetové ankety Křišťálová lupa nestálo za nic. The Zeitung skončil ve své kategorii až na děleném šestém místě. Korupce, zákulisní dohody, politické tlaky. Ano, vyhrál Tonda Blaník.

-
+8
+

A sakra, úplně jsme dnes zapomněli na žirafu Rothschildovu. Tak příště.


Náš partner

Další porce seriózní publicistiky na The Zeitung:

  • Je pravdou, že se trefili, ale řekněme si na rovinu – tenhleten sondismus a kometismus, to je… hmmm… takové… hmmm… nevítězství.
    Kosmické filé
  • Škrkavka, slinivka, revma, rakovina mozku. Není nic, co by se nedalo vyléčit trochou toho pozitivního myšlení a lžičkou rtuti zředěné jedna ku miliardě.
    Z deníku poradce
  • Nakonec to ale vypadá, že první projekt, kterej ve svým funkčním vobdobí zrealizuju, bude cesta kolem našeho baráku.
    Muž na radnici: To-do list 
Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte (1)

Vstoupit do diskuze
Rostislav Oboňa

Rostislav Oboňa

Mediální magnát. Vydává The Zeitung a tištěný The Zeitung magazín.

Související témata

pozitivní zprávythe zeitungžirafa rotschildova
Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo