Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Partners vstoupili do AFIZ

Tisková zpráva AFIZ
Tisková zpráva AFIZ
2. 6. 2008

Představenstvo AFIZ vyhovělo dne 28. května 2008 žádosti společnosti Partners Financial Services, a.s. o přijetí. Společnost, která před tím prošla úspěšně vstupním právním auditem AFIZ, se tak stala jedenáctým korporativním členem AFIZ.

Partners vstoupili do AFIZ

„Je dobře, že se sjednocují pravidla etického chování a že poradci Partners rozšíří řady těch, kteří se řídí Etickém kodexem AFIZ, za jehož porušení hrozí jasné disciplinární sankce,“   hodnotí krok Marta Gellová, generální sekretář AFIZ.

„Společnost Partners má nyní možnost uplatňovat své názory i na půdě AFIZ, což nepochybně přispěje k dalšímu sjednocení poradenského a zprostředkovatelského sektoru,“ pokračuje Gellová.

"Hlavním motivem vstupu do AFIZ byl zájem efektivně podporovat rozvoj poradenského trhu a podílet se na snaze o jeho kultivaci, ať už při spolupráci s regulátorem nebo pomocí samoregulačních nástrojů," říká Tomáš Prouza, který na jednání představenstva AFIZ zastupoval Partners.

"Věříme, že AFIZ bude hrát stále významnější roli při vytváření legislativních podmínek pro kvalitní finanční poradenství – a že neustoupí od snahy prosazovat etická pravidla chování vůči klientům," dodává Prouza.

AFIZ – Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců České republiky, vznikla v roce 2002 a v současné době zaštiťuje více jak 11.000 fyzických osob, poskytujících poradenské a zprostředkovatelské služby na finančním trhu.

Tisková zpráva AFIZ.

Daňové přiznání online

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
Tisková zpráva AFIZ

Tisková zpráva AFIZ

Daňové přiznání online

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo